STEAM GROUP
Resonance Multi Gaming Közösség RESO MGK
STEAM GROUP
Resonance Multi Gaming Közösség RESO MGK
1
IN-GAME
10
ONLINE
Founded
August 16, 2013
Language
Hungarian
Location
Hungary 
ABOUT Resonance Multi Gaming Közösség

Resonance Multi Gaming Közösség

Mindenkit üdvözlünk STEAM-es csoportunkban!

Klánunk, a Resonance 2009. májusában alakult meg azzal a céllal, hogy egy segítőkész, casual-fél hc baráti közösséget hozzunk létre , majd később multi gaming klánná nőttük ki magunkat.

Szabályrendszerünk lehetővé teszi, hogy játéktól függetlenül mind a casual, mind a hard core játékosok élvezzék az adott játékot és a két tábor békésen, vitáktól mentesen megférjen egymás mellett.

Nálunk nem számít, hogy mennyire vagy tapasztalt vagy tapasztalatlan mmo játékos, milyen a felszerelésed, mennyi pénzed van vagy mennyi időt tudsz online eltölteni. Itt csak Te számítasz, mint ember és ha sikerült beilleszkedned, akkor garantáltan jól fogod érezni magadat!

A két tábor közötti elhelyezkedés azonban nem jelent másodrendűséget más klánokhoz mérten. Sőt, bizonyos tekintetben plusz élményekkel gazdagodhatsz. Mi mindössze meghúzunk egy számunkra egészségesnek ítélt határt a játék által felkínált célok hajszolása felé vezető úton. Tagjaink jelentős része 30 év feletti, a többség dolgozik, családja van, ezért sem cél az, hogy a top 10 guildek között szerepeljünk, de bizonyos szintű aktivitást és elköteleződést elvárunk a tagjainktól.

Ennek fejében minden klántagnak kötelessége alkalmazkodni a klánszabályzathoz (KLÁNSZABÁLYZAT fül a RÓLUNK mellett ) . Akinek sikerül megbarátkoznia velünk az nem béklyónak tekinti majd ezeket a szabályokat, hanem mint a játék és a közösség természetes velejáróját.

Nem vagyunk gyüjtőguild, ezért is vezettük be a jelentkezési lappal történő jelentkezést, számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a fő szempont!

Összefoglalva tehát, kiknek is tudjuk ajánlani a Resonance-t?

Azoknak a casual játékosoknak, akik szeretnek játszani a játékkal és mindezt kötelező online játékidő nélkül szeretnék tenni, de amikor belogolnak akkor nem zárkóznak el egy gyorsan összeálló csapattal egy instát (dungeon, flashpoint, melyik játékban mi ) kipucolni, tudnak és akarnak közösségben játszani és ezt képesek kulturált keretek között folytatni.
Illetve olyan HC játékosoknak, akik időhiány, vagy egyéb okok miatt nem tudnak a szigorú időbeosztású és szabályrendszerű HC guildek soraiba csatlakozni, de meg szeretnék érezni az end-game tartalmak ízét és bármikor kaphatóak egy jó kis raid futamra.

Milyen játékokban vagyunk jelen? Star Wars The Old Republic, Guild Wars 2 , és a Star Trek Online

Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása (melyet honlapunkon találsz) után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint a honlapon történő regisztráció után (a megerősíti email gyakran a SPAM mappában landol, nézzétek meg ott is ha nem érkezne meg) a jelentkezési lapot kitölteni és a fórumunk TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A rövid jelentkezési lapot ott megtaláljátok.

Várunk minden játékost!
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (10)
STEAM CURATOR
Resonance Multi Gaming Közösség reviews
"A Resonance ajánlásával :)"
Here are a few recent reviews by Resonance Multi Gaming Közösség
7 Comments
Zotya Jan 1, 2014 @ 10:41am 
Boldog Új Évet!
Zsolty Jan 1, 2014 @ 9:16am 
Boldogat új évet kedves Reso tagok! :)
Torlin Jan 1, 2014 @ 9:04am 
Boldog Új Évet Mindenkinek :)
Torlin Aug 18, 2013 @ 12:36am 
Üdv mindenkinek :)
Akinek esetleg van a friend listájában olyan akit szeretne berántani nyugodtan megteheti :)
Zsolty Aug 16, 2013 @ 9:09am 
Mi ez itten? Statárium lesz a vége! :)
Zotya Aug 16, 2013 @ 4:01am 
Hali! Köszi.
1
IN-GAME
10
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
August 16, 2013
Language
Hungarian
Location
Hungary