STEAM GROUP
KODIAK pályateszt csoport Pályateszt
STEAM GROUP
KODIAK pályateszt csoport Pályateszt
3
IN-GAME
24
ONLINE
Founded
February 14, 2016
ABOUT KODIAK pályateszt csoport

Pályákat tesztelünk

Üdv!

Ez a csoport egy kisérlet és még én se tudom mi fog kisülni belőle, tehát mindenképp a türelmeteket kérem, ha valami nem úgy sülne el ahogy terveztétek vagy terveztem. Nagyjából megpróbálom vázolni a terveket, hogy ne a sötétben tapogatózzunk.

Meglepően sokan jelentkeztetek pályatesztelőnek aminek nagyon örülök, de technikai okok miatt sajnos nem fog tudni mindenki bekerülni minden egyes tesztre (amiket streamelni is fogok) sőt a csoportba se hívtam meg mindenkit. Sajnos egyelőre alig ismerek valakit közűletek ennek következtében én se tudom mi, hogy fog működni. Van arra is esély, hogy változni fog a csoport összetétele, akár bővülni akár szűkülni akár csak cserélődni. Kérlek ezt tartsátok szem előtt, semmiképp nem szeretnén ha meglepetésként érne ez bárkit ha ki lesz rakva vagy le lesz cserélve. Mondom még nem igazán tudom én se, hogy mi lesz a jó rendszer.

Én személy szerint szeretném komolyan venni ezt az egész kísérletet. Részben azért mert én is dolgozom egy pályán amihez megbízható tesztelőket keresek, illetve mert szeretnék behatóbban tanulmányozni különféle pályákat, páyla típusokat.

A skill nem feltétlen fontos a tagoknak, de a csapatmunka és a kommunikáció igen, meg az hogy értelmezni tudjatok taktikákat, akár az adott pályára ujakat kitalálva, azon felül, hogy B rush. Persze görcsölni nem kell de örülnék ha lenne véleményetek és ezt meg is osztanátok velem az egyes tesztek után.

Mondom ez egy kísérlet, lehet hogy többen leszünk, lehet hogy kevesebben, kérlek senki ne vegye sértésnek ha végül megválunk tőle, mint említettem rengetegen jelentkeztek akik közül sokak nem kaphattak lehetőséget pedig akár lehet hasznos tagjai lennének a csapatnak.

FONTOS:
Mindeni iratkozzon fel erre a theadre
http://steamcommunity.com/groups/kodiakteszt/discussions/0/412447524177702159/

Facebook csoport itt: https://www.facebook.com/groups/1530458887261802/
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (27)
RECENT ANNOUNCEMENTS
VÉGE
Pályateszt pénetken
31 Comments
deroid Aug 31, 2016 @ 2:41am 
Sziasztok! Köszönöm a felvételt! :)
KODIAK Jun 28, 2016 @ 2:48am 
szerdai tesztre kellen meg ember sracok!
KODIAK May 15, 2016 @ 4:27am 
tervezem a tesztet eleg sok jo uj map van

irok amint latok jo idopontot ;)
Szakáll May 14, 2016 @ 10:57am 
Heló kodi! A közeljövőben várható pályateszt? Vagy nincs időd/esetleg már mindennel megvagytok és nincs mit tesztelni? :)
KODIAK Apr 20, 2016 @ 9:48am 
ettol fuggetlenul mindenki akinek van kedve/ideje nezzen be akar spectelni akar csak hogha valakinel problema lenne :)
KODIAK Apr 20, 2016 @ 9:47am 
ma este hirdetek lineupot mindenkepp
3
IN-GAME
24
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
February 14, 2016