STEAM GROUP
FragArea.RO FragArea.ro
STEAM GROUP
FragArea.RO FragArea.ro
0
IN-GAME
0
ONLINE
Founded
December 26, 2018
Language
Romanian
Location
Romania 
ABOUT FragArea.RO

FragArea Romania | Comunitate online destinată gamerilor

Bun venit în grupul oficial de Steam al comunității FragArea!

Pasiunea pentru jocurile (sporturile) electronice ne-a unit, ceea ce a dus ca grupul de aproximativ 300 de utilizatori unici ai forumului în perioada iunie 2011 - octombrie 2012, să urmeze același trend sub denumirea de comunitatea Frag Area.

Începutul a fost făcut cu stăngul însă datorită dorinței mari de materializare a proiectului, doi prieteni au reușit deschiderea în vara anului 2011 a unui forum online și a unui server dedicat Counter-Strike 1.6. Din cauza fondurilor financiare mici, domeniul a fost unul gratuit (fragarea.tk) iar webhost asemenea dar cu toate acestea rezultatul a fost mult peste așteptările echipei.

În octombrie 2012, atât forum-ul cât și server-ul au fost închise și redeschise la finalul anului 2018.

MISIUNE


Obiectivul proiectului este de a-i aduna și de a-i pune în interacțiune directă pe împătimiții jocurilor electronice atât pentru PC cât și pentru dispozitivele mobile. Se dorește crearea unui spațiu virtual oferind o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber alături de persoane cu aceleași preferințe în materie de gaming.

PERSPECTIVE DE VIITOR


Pentru început, vor fi deschise trei servere dedicate C-S 1.6 în ordine: clasic, dm (respawn) și zombie mod (biohazard).
După 18 ani de la apariția jocului, nu poți reinventa roata, din anumite aspecte serverele dedicate pot fi considerate asemănătoare sau chiar identice. Însă, în privința serverelor Frag Area, accentul a fost pus pe automatizarea procedurilor pe care în mod normal un jucător din staff trebuie să le urmeze în decursul prezenței sale pe server, ușurându-i cât de mult posibil munca. De asemenea se dorește în același timp și confidențialitate și transparență.

Simplitatea și originalitatea sunt termenii prin care se dorește ca serverele să fie caracterizate iar popularea lor să se realizeze doar pe bază de recomandare și reclamă.

Revenind pe partea de comunitate, se dorește ca pe viitor deschiderea unor categorii suplimentare pentru alte jocuri online multi-player (CS:GO, PUBG, LoL, etc.) și susținerea unor competiții online.

Pe scurt, ce dorim de fapt? Să petrecem timpul împreuna, jucând același joc și să realizăm o uniune a gamer-ilor de pretutindeni.

Suntem deschiși sugestiilor privind dezvoltarea acestui proiect. Pentru contact:
POPULAR DISCUSSIONS
< >
1 Comments
LIBRATECH # Released.ro Apr 20 @ 11:43am 
NE-AM MUTAT PE WWW.RELEASED.RO! :steamhappy:
VIEW ALL (3)
GROUP MEMBERS
Administrators
Members
0
IN-GAME
0
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
December 26, 2018
Language
Romanian
Location
Romania