STEAM GROUP
Civilization V suomeksi CiVsuomeksi
STEAM GROUP
Civilization V suomeksi CiVsuomeksi
1
IN-GAME
12
ONLINE
Founded
August 4, 2013
Language
Finnish
Location
Finland 
ABOUT Civilization V suomeksi

Civilization V:n suomennos

Tähän ryhmään tulee ilmoitukset uusista versioista.
POPULAR DISCUSSIONS
21 Comments
Tarmo Nov 1, 2014 @ 7:34am 
Alkaa olla vajaa vuosi viime päivityksestä täällä. Vieläkö projekti elää ja voi hyvin? Oletko aikeissa tehdä jakeluversiota Steam Workshopiin?
Merri Dec 29, 2013 @ 11:40am 
Piti suomentaa kolme viikkoa rauhassa kun raivasin itselleni hieman pidemmän lomapätkän. Iski flunssa, joten pääsin vauhtiin vasta nyt viikkoa aiottua myöhemmin. Varsin hyvä läjä hallitsijoiden diplomatiaruudun tekstejä suomennettu, ja työ jatkuu.
Merri Nov 3, 2013 @ 9:56am 
Erittelin kaikki oikeassa laidassa näkyvät ilmoitukset omaan tiedostoonsa ja nyt suomentelen kääntämättömiä. Civilizationin uusi versio toi mukanaan myös taas lisää käännettävää uusien uskomuksien muodossa. Marraskuun versio tulee siis jälleen paikkaamaan pois näitä uusia nyt saksaksi näkyviä tekstipätkiä.
Merri Oct 5, 2013 @ 3:34pm 
Todella nihkeää. Sairastelin vielä flunssan jälkitautia, joka aiheutti enemmän räkää kuin varsinainen flunssa pari viikkoa aiemmin. Pusken nyt seuraavan version joka tapauksessa sunnuntaina ulos, vaikka muutokset tulevat olemaan hyvin vähäisiä. Jos pääsen edes yksiköiden ominaisuuskuvaukset vetämääm lävitse, niin se tuntuu jo jossain määrin pelin aikana.
Merri Sep 21, 2013 @ 3:12am 
Kolmen viikon tauon jälkeen taas vaihteeksi jotain. Tällä hetkellä kipeänä, mutta aloitin korjaamalla taas muutamien kaupunkien nimiä (mm. Krakova, Hampuri, Krasnojarsk). Kaupunkien nimet on kenkkuja kun niille ei taida olla edes olemassa mitään hakuteosta. Wiktionaryssä on kyllä tämä, jonka läpikäynti voisi olla hyvä idea: http://fi.wiktionary.org/wiki/Liite:Luettelo_Euroopan_kaupunkien_nimist%C3%A4_eri_kielill%C3%A4 - automatisoinnin kannalta sen muotoilu on kuitenkin hankala ja toisaalta Civissä ei ole kirjoitettu kaikkien kaupunkien nimiä Wikipediasta löytyvässä muodossa.
Merri Sep 1, 2013 @ 4:03am 
Uskomuksia suomennettu lisää, mutta nyt pitää valmistella suomennos jakoon.
1
IN-GAME
12
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
August 4, 2013
Language
Finnish
Location
Finland