STEAM GROUP
Avulon avulon
STEAM GROUP
Avulon avulon
5
IN-GAME
12
ONLINE
Founded
April 27
Language
Romanian
Location
Romania 
ABOUT Avulon

Despre noi! Comunitatea de CS: Avulon

Bine v-am găsit, oameni buni!

Suntem la început de nou an, şi totodată noi, comunitatea de CSGO-PGLArena.ro, ne aflăm în faţa unui nou început!
Dar, să mă fac înţeles!

Numele meu este Julien Tănase, sunt de profesie journalist, scriitor şi om de afaceri, iar în comunitatea de Counter-Strike, nick-name-ul meu este “Homer”.
De ce “Homer”? E simplu… Încă din copilărie am fost, şi voi rămâne continuu, câte zile oi mai avea de trăit, fascinat de dramatica epopee grecească, “Iliada şi Odiseea” sau de Războiul Troian, iscat de frumoasa Elena din Troia, război în care, în final şi-au pierdut viaţa, nume grele de celebrii eroi ai mitologiei greceşti, precum Ahile, Aiax, Patrocles, Antiloh, Odiseu sau troienii Hector, Deifob, Paris etc, astfel că, a mă folosi de numele celebrului poet grec, a fost şi continuă să fie, o reală onoare pentru mine.... [Citeste continuarea aici][www.avulon.ro]
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (11)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Meciurile din concurs devin tot mai încrâncenate! Echipa Ravens, reânviată din cenuşă, precum Pasărea Phoenix, i-a „înecat” în Marea Neagră, pe jucătorii echipei Constanta, în vreme ce „bibanii” de la Nexus Academy „le-au tăiat cablu’” reşiţenilor de la 1TV! Echipa cu nume de buton de tastatură F5, i-a trimis pe altă planetă pe cei de la 4SF!
Homer, dixit: „Problemele tehnice care mai apar, din când în când, în timpul derulării concursului, nu sunt „de la noi” şi nu vor afecta desfăşurarea concursului! Iar dacă jucătorii unei echipe au probleme de logare pe serverul de joc, din cauza anti-cheat-ului sau a internetului, meciul nu va intra în „forfait” ci se va amâna până la rezolvarea problemelor tehnice!
5
IN-GAME
12
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
April 27
Language
Romanian
Location
Romania