STEAM GROUP
АРМА СРБИЈА / ARMA SERBIA ARMA-SRBIJA
STEAM GROUP
АРМА СРБИЈА / ARMA SERBIA ARMA-SRBIJA
14
IN-GAME
112
ONLINE
Founded
March 22, 2014
Language
English
Location
Serbia 
ABOUT АРМА СРБИЈА / ARMA SERBIA

АрмА Србија Заједница

ДОБРОДОШАО ВОЈНИЧЕ!

Налазиш се на званичној групи АрмА Србија Заједнице, највеће и најстарије Арма 3 заједнице у Србији и региону. Уколико први пут чујеш за нас, можда си чуо за Српске Оружане Снаге, какво је било име наше заједнице до 2016. године. Можда си чуо и за мод под именом Српске Оружане Снаге, по којем је наша заједница и добила име и који се и дан данас развија у склопу РХС студија и улепшава искуство Арме десетинама хиљада играча, врхунским српским ратним арсеналом.

Међутим, оно што ти ни најбољи сервери, ни најлепши модови, ни највеће белосветске заједнице не могу понудити, је уникатно искуство виртуелног ратовања раме уз раме са српским војницима, гвозденом организацијом, дугогодишњим искуством и квалитетом игре, каквим се само наша заједница може подичити! Редовне недељне операције, врхунски квалитет мисија, динамичне кампање, велике заједничке игре са руским, грчким и другим нашим братским заједницама, непревазиђен квалитет видео-клипова наших операција, активан веб сајт, дискорд и тимспик и још много тога, на чему би позавиделе и многе, велике међународне заједнице.

Уколико желиш да заиграш најбољу војну симулацију у редовима праве српске АрмА заједнице и уколико сматраш да имаш то што је потребно да играш заједно са правим АрмА ветеранима, испуни званичну пријавницу на нашем сајту и још данас постани члан АрмА Србија Заједнице!

Званични веб-сајт - http://www.armasrbija.rs/

Тимспик заједнице - http://ts3.armasrbija.rs
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (12)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Форум, Тимспик и Арма Сервер Опет у Функцији!
Форум и Тимспик Арма Србија Заједнице недоступни у наредних 24 сата
VIEW ALL (469)
GROUP MEMBERS
Administrators
14
IN-GAME
112
ONLINE
126 IN CHAT
Enter chat room
Founded
March 22, 2014
Language
English
Location
Serbia 
ASSOCIATED GAMES