STEAM GROUP
TorrentsMD Giveaways ...TMD...
STEAM GROUP
TorrentsMD Giveaways ...TMD...
3
IN-GAME
11
ONLINE
Founded
November 22, 2013
Language
Romanian
ABOUT TorrentsMD Giveaways

Grup exclusiv pentru membrii TMD

Deci, grupul original e practic mort din punct de vedere al activității, iar din cei peste 100+ membri - sunt activi maximum 10. După ultimele giveaway-uri am remarcat persoane care participă repetat la giveaway-uri la fel ca și persoane ce nu au activat jocul primit, și așa am, ajuns la concluzia că nu se merită să mai facă cineva giveaway-uri acolo, cel puțin eu.

Am decis să creez un grup mai organizat destinat în exclusivitate giveaway-urilor, unde la fel voi adăuga noi informații despre posibile oferte pentru jocuri care pot fi obținute gratis, și alte evenimente deosebite.

Reguli:

1. Respectarea regulilor steamgifts.com. Iar odată ce ai câștigat un joc - ai bunul simț să îl activezi și să nu participi repetat profitând de unele jocuri care nu sunt detectate corect de steamgifts. Membrii care vor fi suspendați pe steamgifts pentru oricare motiv - vor fi dați afară din grup.
2. Toți membrii au datoria de comenta fiecare giveaway la care participă, asta fiind unica metodă de a mulțumi contributorului. Odată ce simți că un giveaway oarecare nu merită să sacrifici câteva secunde pentru a scrie un comentariu -
nu intra! În cazul în care un oarecare giveaway a fost câștigat de un membru care nu s-a obosit să comenteze - câștigătorul va fi reales, iar membru în cauză va fi dat afară din grup.

Pentru a deveni membru al grupului e necesar să:
1. fii membru TMD
2. ai cont pe steamgifts.com

Blacklist[pastebin.com]
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (4)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Mad Max Giveaway
Regulă nouă !
3
IN-GAME
11
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
November 22, 2013
Language
Romanian