STEAM GROUP
Stavox Stavox
STEAM GROUP
Stavox Stavox
133
IN-GAME
554
ONLINE
Founded
November 2, 2014
Language
Danish
Location
Denmark 
ABOUT Stavox

The official Stavox Steam group!

The official Steam group for Stavox
Join us for updates and events.

Stavox Denmark[stavox.dk]
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (12)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Sommerferie, staffansøgninger, fællesskabsmøde og prøvevip!
Prøvevip
Hvis du nu tilfældigvis skulle komme til at bruge noget af din tid på at spille på Stavox, har vi også en god nyhed til dig.
Vi har nemlig i dag nulstillet prøvevip, så alle kan få hele 2 dages gratis VIP!
Prøvevip kan aktiveres in-game ved at skrive kommandoen !prøvevip

Staffansøgninger
Vi har samtidigt også åbnet for staffansøgningerne, så hvis du nu kunne tænke dig at blive en del af staff-fællesskabet, kan du smide en ansøgning på stavox.dk/staff
Vi lukker for ansøgningerne igen den 1. juli.

Fællesskabsmøde
I øvrigt afholder vi et fællesskabsmøde fredag den 5. juli, som alle er velkomne til at deltage i.
Vi kommer til at snakke om ændringer vi har lavet, ændringer i gerne vil have lavet, og andre spørgsmål og forslag som du nu engang kunne have.
Mødet bliver som sagt afholdt fredag den 5. juli, klokken 20:00. Der er ikke noget specifikt sluttidspunkt, da vi typisk bare alle snakker sammen, indtil der ikke er mere at snakke om. For at deltage hopper du egentligt bare ind på vores TeamSpeak, og sætter dig ned i hyggerum #1.

Jeg håber at vi ses på Stavox i ferien, og så må i alle ellers bare have en rigtigt dejlig sommerferie!

E2-Spil, Mass unban, Family share og Prøvevip
E2-Spil
Som bekendt, har e2-spil de sidste to weekender ikke været tilgængelige. Det har skyldes en række ændringer vi har været nødsaget til at foretage ifm. den episode vi havde med en gruppe spillere.

Siden da, har man skulle lave en mundtlig ansøgning om spiludbydning. Ud over dette, har vi foretaget nogle ændringer til systemet der håndterer spil-e2er, som først er blevet færdige op til weekenden her. De første e2’er er blevet sendt ind, og vi regner med, hvis de lever op til kravene, at have dem godkendt til aftenen så spiludbyderne kan bruge dem.

Som bruger af disse, vil der ikke være nogle synlige ændringer.

Nogle spillere har udtrykt bekymringer om, at de synes e2-spil er en hindring for RPen. Altså at det til tider tager overhånd med brugen af disse spil. Det var selvfølgelig aldrig hensigten. Vi har bevidst valgt ikke at lave brugsbegrænsninger i dag, da de lige er kommet tilbage, men der vil enten i løbet af weekenden eller til næste, komme nogle ændringer der burde sørge for, at det ikke er for forstyrrende for RPen.


Mass unban
Som vi har gjort de sidste to år, har vi i år også mass unban. Det kan nok virke mærkeligt for de spillere, der ikke har døjet med et længerevarende ban, at vi lukker folk ind igen. Ikke desto mindre, føler vi, at de fleste fortjener en chance til. Efter en længere periode, kan man i hvert fald håbe på, at folk har forbedret sig.

De fleste der fortryder det de har gjort, har aktivt gjort en indsats for at blive unbanned. Det giver vi mulighed for i form af unban requests. Det er dog langt fra alle der selv føler de har en chance for unban, og endnu færre der faktisk bliver godkendt til unban. Det kan der være mange årsager til, og det er derfor heller ikke alle vi lukker ind igen.

Vi har kigget lidt på tallene. Før vi foretog unbans af den udvalgte gruppe, havde vi i alt 5000 bans. Tidligere - og ældre - staffs vil huske, at tallet har været en del højere, men det var grundet vores mange Country Bans, som vi ikke foretager mere.
Af de 5000, er 3000 af dem familyshare bans.
1650 af de resterende 2000 er bans der er foretaget sidste år, eller årene før det. 350 af dem er altså bans der er foretaget i år og stadig aktive.

Da mass unban skal være en chance til, til dem der har haft tid til at tænke over tingene, og ikke et fripas til alle der har gjort noget galt, er det kun gældende for folk der ikke er banned i 2019. Altså de 1650 bans. Af dem, er der nogen der har foretaget sig ting, som gør, at vi ikke ønsker at have dem ind igen uden grundigere overvejelse - i form af en unban request. Det er folk der er banned for alt accounts, cheats, crashforsøg og lignende. Når de grupper er sorteret fra, er der 1000 tilbage. Det er antallet af unbans vi har foretaget - ud over alle dem der er unbanned for family share.


Family Share
I dag markerer en ny undtagelse vi kommer til at lave i vores automatiske “ban hammer”. Vi banner nemlig ikke længere for family share accounts.

Det har længe været vores politik, at autobanne konti der ikke ejede gmod selv. Efter at have kigget på mængden af bans der tilfalder denne gruppe, har vi dog valgt at lave nogle ændringer. 3000 af de 5000 bans var nemlig family shared konti. Dette dækker dog både over danske og ikke danske spillere, der er banned for dette.

Den tidligere årsag til, at vi automatisk udelukkede denne type konto var, at det var for let at omgå bans, hvis man bare kunne dele spillet til en ny konto. Vores erfaring siger dog, at mange anvender denne type konto af helt gyldige årsager.

Vi har derfor lavet om på systemet, så vi stadigvæk forhindrer omgåelse af bans, men samtidig tillader disse konti på vores server.

Den nye ændring betyder, at hvis enten kontoen der ejer gmod, eller en konto der låner gmod af denne konto bliver banned, tilfalder bannet altid den konto der ejer spillet. Hvis det er en konto der låner spillet, som bliver banned, bliver begge konti banned (ikke permanent, men den periode som bannet varer). I grunden på udlånerens ban, vil det dog være klart, at denne konto ikke var den originale modtager. Bliver kontoen der ejer gmod banned, vil lånere ikke kunne joine i banperioden, men vil ikke modtage ban.

Hvis det viser sig, at man har lånt sit spil ud til en ven som er gået rogue, og derfor selv modtaget indirekte ban, vil man have mulighed for at søge om unban, såfremt der er klare beviser på, at du ikke selv har anvendt den anden konto. Til gengæld vil udlåning af spillet blive blokeret fremover for denne bruger.

Det kan være lidt svært at sætte sig ind i, men hvis du befinder dig her på forum, ejer du sikkert gmod selv, og det er nok derfor ikke særlig relevant for dig. Vær dog opmærksom på, at hvis du deler spillet med en anden der bliver banned, vil det også gå ud over dig.


Prøvevip
Da vi forventer, at nogle af de 1.000 unbannede brugere nok vil lave lort i den igen, har vi nulstillet Prøvevip(først fra i eftermiddag), så der er lidt belønning for at skulle leve med muligheden for øget regelbrug i en kort periode. Til at håndtere disse tilbagevendende spillere, har vi heldigvis lige øget vores staff team med en gruppe gode staffs der vil hjælpe til at holde styr på det hele.

God weekend :balloon:

36 Comments
TheChamp Nov 12, 2017 @ 6:10am 
btw jeg har fået perm ban
TheChamp Nov 12, 2017 @ 6:09am 
Jeg vil gerne sned min unban request her fordi at jeg kan ikke rigtig få min stavox account til at virke så jah....
^2Mikkel Oct 23, 2017 @ 11:11am 
Dynn
Dynn Oct 9, 2017 @ 5:11am 
Der er planer om at nulstille prøvevip på fredag, ja :)
Tonny ПЕНИС ХУЙ Oct 9, 2017 @ 4:59am 
Kommer der efterårs ferie gratis VIP??????????
Dynn Oct 3, 2017 @ 8:11am 
Du er permbanned. Du skal lave en unban request på https://stavox.dk/unban for at få unban.
VIEW ALL (1,714)
GROUP MEMBERS
Administrators
Moderators
133
IN-GAME
554
ONLINE
29 IN CHAT
Enter chat room
Founded
November 2, 2014
Language
Danish
Location
Denmark 
ASSOCIATED GAMES