STEAM GROUP
RullPlay Trans RullPlay
STEAM GROUP
RullPlay Trans RullPlay
0
IN-GAME
4
ONLINE
Founded
July 12, 2020
Language
Romanian
Location
Romania 
ABOUT RullPlay Trans

RullPlay Trans

Bine ați venit la profilul RullPlay Trans

Fiecare conduce în ritmul propriu în funcție de viața personală, cu toate acestea, este necesar un minim de 25.000 KM lunar pentru a-și menține rangul de „șofer”. Vă vom cere doar să jucați jocul și să vă implicați pentru companie, participând la dezvoltarea sa, activând pe Teamspeck și progresând constant în joc.

Șoferii inactivi pe joc timp de o lună și fără explicații valide vor fi respinși. fără notificare!
Ascultăm, doar anunțăm când aveți un impediment sau alt motiv care îți justifică inactivitatea. Nu trebuie să ne urmărim.

-Avem un site web FULL cu propriul nostru nume de domeniu care conține un forum, un blog și o mulțime de schimbat

https://www.rullplay.ro- Să ai cel puțin 14 ani și maturitatea care să o ducă.
- Respectul vitezei pentru clasificarea reală: MAXI 100KM / h
- fii ACTIV pe serverul nostru teamspeck.
- Solo și Multi permise.
- Respect pentru regulile TruckersMP
- Respect pentru ceilalți șoferi.
- Respect pentru alte companii.
- Distracție și momente bune între prieteni.


Zi de zi, la drum la fel ca acasă. O companie de succes garantează calitatea prestației sale printr-o serie de argumente solide. Pentru un transportator de talia noastră, ele au devenit certitudini. "RullPlay Trans România" este liderul absolut al transportului rutier din comunitatea romanească virtuală Euro Truck Simulator 2. "RullPlay Trans România", o companie tanără, care și-a început activitatea pe data de 05.11.2017 pe comunitatea Euro Truck Simulator 2 și care la numai câteva luni de funcționare are legături și rute zilnice de transport rutier de marfă în intreagă Europa fiind recunoscută pe plan internațional. Așa ne prezentăm noi pe scurt.

Te întrebi de ce suntem noi diferiți? Suntem eficienți, pragmatici, clari, și onești. Camioanele noastre pot fi văzute pe marile autostrăzi ale Europei, ale Angliei și ale Scandinaviei fiind axați pe transportul de mărfuri generale, efectuând și transporturi de utilaje agabaritice. Pentru a ne permite să răspundem eficient nevoilor exprimate pe o piața foarte dinamică, lucrăm în permanența la dezvoltarea și înnoirea flotei, dar și la dezvoltarea abilitaților profesionale ale șoferilor. Că să te convingi poți să studiezi evoluția și imaginea firmei noastre în comunitatea Euro Truck Simulator 2 și poți să iei legătura cu noi. Aceștia suntem noi, firma "RullPlay Trans România", un exemplu bun atât pentru comunitatea romanească din Euro Truck Simulator 2 cât și pe plan internațional.⭐⭐⭐⭐ PROGRAM ⭐⭐⭐⭐

⦿ PROGRAM TESTE ⦿
● Luni-Duminica: Intre orele 12:00-19:00


⦿ PROGRAM CONVOI ⦿ Luni: Ora- liber
Marti:Ora -Liner
Miercuri: Ora- Liber
Joi: Ora -Liber
Vineri: Ora- 19:30
Sambata: Ora- 19:30
Duminica: Ora -19:30

❗❗❗ Pentru angajare acceseaza site-ul comunitati ❗❗❗
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (22)
GROUP MEMBERS
0
IN-GAME
4
ONLINE
10 IN CHAT
Enter chat room
Founded
July 12, 2020
Language
Romanian
Location
Romania