STEAM GROUP
Porchal Gaming PorchalG.
STEAM GROUP
Porchal Gaming PorchalG.
1
IN-GAME
9
ONLINE
Founded
May 20, 2016
Language
Hungarian
Location
Hungary 
ABOUT Porchal Gaming

Magyar CS: GO közösség

Rólunk:
A szerver 2019.05.03 kezdet újra üzemelni Jam fejlesztésének köszönhetően. A cél az volt hogy létre hozzunk egy Aim szervert ahol a Kezdőktől a Veteránokid mindenki tudjon játszani. Ahol nem számít a rang és a kor se itt egyedül a tudás számít persze nem a segédprogram tudást nem torerájuk és az olyan viselkedést se amit a szabályzatunk tilt. A célunk az is volt hogy a magyar játékosok de akár a külföldiek megismerkedjenek és össze barátkozzanak egymással.
CS:GO szerver:
A cs:go server 128 tick és 16 slotos szerver. A szerveren egyedi aim mapok vannak és egy awp map a kérések miatt. A pont rendszernek hála picit jobban lehet motiválni a játékosokat mivel minél több pontot gyűjt annál jobb a rangja. Szerveren aktív admin team is dolgozik hogy a playeroknak biztosítani tudják a csaló mentes játékot , és hogy eltudjuk kerülni a szabálytalanságokat. A hangulat kedvéért minden kör végen zene szól hogy egy picit hangulatosába tegye a gamet. A szerveren lehetőség van a VIP vásárlásnak amivel tudtok szerezni egy pár dolgot a szervere és a discordra egyaránt és még a szervert is tudjátok támogatni vele.
Discord szerver:
A discord szerverünkön tudtok a szerver játékosaival vagy akár csak barátaiddal beszélgetni és chatelni, vagy feltudjatok venni bármelyik adminal a kapcsolatot. A discordon meg tudjátok nézni a szabályzatokat, eventeket , admin feltételeket, admin teamet, de lehetőségetek van jelentést írni, unban/unmute kérelmet kérni vagy akár javaslatot írni. A VIP-ek saját szobák igényelhetnek.
Web:
A weben megtalálhatjátok a top játékosokat és a akár átunna nézhetek a playereknek is név szerint , el tudjatok olvasni a szabályzatokat és ha kapcsolatba akartok lépni az adminokal meg tudjatok nézni az e-mailjüket ahol ezután rá tudtok írni. A weben tudjátok meg vásárolni a VIP-et vagy ha adminok szeretnétek leni ott tudjátok elküldeni az admin tgf-hez való infókat.


AIM Szerver: 37.221.209.131:27732
DC Szerver: https://discord.gg/Df9pFrU[/url
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (5)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Steam frisítés és egyébb kisebb dolgok.
Kedves játékosok!
12 Comments
DoRaBeal Apr 10, 2018 @ 6:46am 
hali JAM légyszi jelölj vissza. a szerver már fut?
Jam Jul 21, 2017 @ 7:35am 
Helló! Igen, valószínüleg hamarosan futni fog.
Dain Jun 20, 2017 @ 11:04am 
Sziasztok! A szerverrel mi történt? mert sehol nem találom.Ha netán nincsen már lesz még?
Suprise#UNSKILLEDplayer Jun 16, 2017 @ 9:07am 
++++++
Jam Apr 27, 2017 @ 7:10am 
A nagyobb problémák megoldódtak! A szerver újra gond nélkül fut!
Malloy Apr 20, 2017 @ 10:00am 
:)
1
IN-GAME
9
ONLINE
17 IN CHAT
Enter chat room
Founded
May 20, 2016
Language
Hungarian
Location
Hungary