STEAM GROUP
DCS Finland DCSFIN
STEAM GROUP
DCS Finland DCSFIN
5
IN-GAME
54
ONLINE
Founded
February 24, 2013
Language
Finnish
Location
Finland 
ABOUT DCS Finland

Finnish DCS World group

DCS Finland on yhteisö, jonka tarkoituksena on kerätä yhteen suomalaisia DCS-virtuaalilentäjiä ja toimia puitteina yhteisten lentojen järjestämiselle.

Tyypilliset lennot kattavat kaikkea satunnaisesta COOP-iltalennoista aina kilpailuhenkisiin PVP-tapahtumiin. Yhteisön aktiivit pyrkivät säännöllisesti järjestämään lentoja osallistujien toiveita ja tarpeita ajatellen, jotta mahdollisimman monelle löytyisi mielekästä lennettävää. Kannustamme myös avoimesti kaikkia uusia jäseniä lentojen järjestämiseen ja sisällön tuottamiseen esimerkiksi tehtävien tekemisen osalta. Lennoille osallistumista ei kannata jännittää tippaakaan. Mukaan saa tulla vaikka käynnistelemään konetta ensimmäistä kertaa; sekin on hauskempaa yhdessä kuin yksin.

Jos taas olet rennon lentämisen sijasta kiinnostunut taistelutaitojesi kehittämisestä, DCS Finlandin alla toimii myös tiimityökeskeisempään lentämiseen ja TvT lentämiseen keskittyvä SF-laivue. SF:n mukana on mahdollista tulla mukaan myös kansainvälisiin moninpelitapahtumiin ja kilpailuihin. Laivueen tavoitteena on ilmataisteluun liittyvän taktisen ja strategisen osaamisen kehittäminen sekä siihen liittyvän koulutusmateriaalin tuottaminen. SF-lentueen aktiivit järjestävät säännöllisesti ilmataisteluharjoituksia, joiden tarkoituksena on näiden taitojen harjoittelu ja koulutus uusille lentäjille. Porukkaan mahtuu paljon asiantuntevaa ja osaavaa porukkaa, joiden opastuksella ilmataistelun saloihin tutustuminen käy vauhdilla. Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi tapahtumiin osallistumista eikä tapahtumiin osallistuminen päätähuimaavia taitoja vaan ennen kaikkea kiinnostusta osana ryhmää toimimiseen.

Uusi lentäjä on servereillä aina tervetullut näky taustoista, osaamisesta ja mieltymyksistä riippumatta. Tervetuloa mukaan lennoille!

Kaikki käyttäjät voivat ilmoittaa lennoista kalenterissa. Tehtävistä tai hetken mielijohteesta järjestetyistä lennoista.

Tavoitat meidät myös seuraavilta kanavilta:
– Discord
– Dcsfinland.fi
– Teamspeak palvelin: ts.dcsfinland.fi
– DCS World Moninpelipalvelin: K-0-1 (Salasana tarvittaessa ”makkara”)
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (8)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Tacview -60% Kimppatilaus
Dcsfinland.fi
7 Comments
karelnoe313.2 Dec 29, 2017 @ 4:11am 
A nice new year in 2018, a lot of success in the game of steam and in life ... Karel
RedShot Aug 22, 2016 @ 10:37am 
Ehdottomasti mukaan vain. Tulee steamin sivuja harvemmin luettua mutta hyvä kun olet löytänyt muut portaalit.
Valkyriane Aug 12, 2016 @ 11:01am 
Moron, saako teitin mukaan lähteä jos juuri ja juuri saa koneen ilmaan ja osaa järjestelmistä lähinnä peruskäytön ja siihenkin menee välillä aikaa? Olis kiva koittaa muutenkin kuin yksin pörräillä (FC3, A10C moduulit)
aemvee May 14, 2016 @ 3:09pm 
Näkyy listoilla aina kun on käynnissä, käsittääkseni ei tarvitse erikseen IP:llä edes liittyä
Torax Mar 27, 2016 @ 5:23am 
Olikos K-0-1 serverin IP jossain näkyvillä?
Galwran Jan 4, 2016 @ 9:10am 
Onkos jätkillä Miraget ostettu?
5
IN-GAME
54
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
February 24, 2013
Language
Finnish
Location
Finland