STEAM GROUP
Cro-manager.net Cro-Manager
STEAM GROUP
Cro-manager.net Cro-Manager
1
IN-GAME
7
ONLINE
Founded
October 18, 2012
Location
Croatia 
ABOUT Cro-manager.net

Cro-manager zajednica osnovana je krajem 2005. godine na inicijativu tadasnjih Administratora, a današnjih Legendi foruma, Mikke i markonia. Upravo se njima mogu prepisati najveće zasluge za podizanje foruma i Sitea svojedobno koji je ubrzo stekao određenu reputaciju i kvalitetu sjajnim vođenjem spomenutoga dvojca.

Bilo je mnogo posrtaja i padova, poteškoća i problema, no uvijek je zajednica bila pobjednik. Dvaput smo, što zbog naših propusta kojih smo uvijek bili svjesni, što zbog nesretnih okolnosti, gubili cjelokupan sadržaj foruma, no napornim radom i zalaganjem izdigli smo se iz svega toga. Zato danas imamo jedan od najkvalitetnijih Football Manager foruma uopće koji posjeduje izuzetno visoke kvalitete koje Vam znatno mogu pomoći u igranju ove sjajne igre. Cro-manager je sjajno organizirana zajednica predvođena mladom i ambicioznom Administracijom koja iz dana u dan napreduje i stvara jake performanse za svoje članove.

Danas smo zasigurno najjača Football Manager zajednica u Hrvatskoj, bez ikakve daljnje konkurecije. Naše statistike u ovom trenutku kazuju kako imamo preko 8000 registriranih članova od kojih je 200-tinjak online svakoga dana te sudjeluje u raspravama vezanim uz Football Manager, ali i sport općenito.

Mjesečno nam se priključi preko 100 novih članova, što govori da zajednica zasigurno ide pravim putem. Također je važno spomena to da se u razdoblju jednoga mjeseca napiše preko 25 000 postova (novih poruka) od kojih je velika većina vezana za samu igru Football Managera.

Forum posjeduje niz kvalitetnih sekcija kao što su tekstopisci, taktičari, grafičari i research team za koje se brine naš aktivni Team Moderatora i Global Moderatora. Novi članovi uvijek su dobrodošli i uvijek ćemo dati sve od sebe da se svi osjećaju ugodno u našoj zajednici.
POPULAR DISCUSSIONS
1
IN-GAME
7
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
October 18, 2012
Location
Croatia