Virallinen ryhmä

Profiili _

Contribute to the future of your favorite Steam games!

1,600,866 jäsentä  |  44922 pelissä  |  290,022 Paikalla  |  41992 ryhmäkeskustelussa

Ever dreamed of seeing your brilliant ideas come to life in games played by millions of people? Now you can, with the Steam Workshop. Here you can submit, find, rate, and download new content and modifications for your favorite Steam games.

Different games may use the Steam Workshop in different ways, but everything here is created by members of the Steam community, just like you.

The Workshop


Ilmoitukset _
Valmistellessasi modisi tai esineesi Workshop-sivua on sinulla nyt mahdollisuus liittää mukaan esineellesi 3D Sketchfab -esikatselu videoiden ja kuvankaappausten lisäksi.

Tässä on esimerkki johnskyrimin Doomhammerista, Skyrim-asemodista:
https://sketchfab.com/models/7b08add6fb40478a9bc465a8ef0d8ffb
Esikatselua voi käyttää näyttämään interaktiivisen 3D-katsauksen malliisi, näkymään tai esineeseen: käyttäjät voivat zoomata sitä tai siirtää ja käännellä kameranäkymää saadakseen paremman käsityksen luomuksestasi.

Sketchfabin esikatselukuvan lisäämiseen tarvitset ilmaisen tilin Sketchfabin sivuilta url=http://sketchfab.com/]http://sketchfab.com/[/url]). Tilin luomisen jälkeen lähetä mallisi siellä samaan tapaan kuin lähettäisit videon YouTubeen. Kun mallisi on lähetetty Sketchfabiin ja sinulla on sivu heidän sivustollaan, voit laittaa sivun URL:n Steam Workshopin uuteen tekstikenttään muokatessasi esineesi kuvankaappauksia ja videoita.

Sketchfab-esikatselun voi myös liittää Steam-yhteisön keskusteluihin, ilmoituksiin sekä Greenlight-ehdotuksiin.
Katso kaikki 13125 kommenttia

Tulevat tapahtumat _

0 tapahtumaa seuraavan 2 viikon aikana

Näytä kaikki

Game Art _