Grup de joc oficial

Counter-Strike: Global Offensive

Profil _

2,670,394 Membri  |  63396 În joc  |  388,670 Online  |  21654 în discuțiile grupului

Nicio informaţie oferită.Anunţuri _


Următorul campionat major de CS:GO va fi găzduit de PGL[press.pglesports.com] și va avea loc în Stockholm la Ericsson Globe în perioada 23 octombrie – 7 noiembrie în măsura în care competițiile live vor putea fi organizate în siguranță în acel moment.

Alăturați-vă nouă în Suedia sau urmăriți online toate meciurile cu prima transmisiune 4K 60 cps a unui turneu major de CS:GO!

Douăzeci și patru de echipe vor concura pentru o cotă din fondul de premiere în valoare de 2.000.000 USD. Echipele participante vor fi determinate printr-o serie de competiții regionale pentru campionatul major (CRM) organizate pe tot parcursul anului. Acestea se vor desfășura inițial online și vor culmina cu cel puțin un eveniment în persoană pentru CRM per regiune înainte de campionatul major. Vă vom oferi în curând mai multe informații despre aceste competiții din 2021.

A trecut ceva timp de când o echipă a fost încoronată campioană în cadrul unui campionat major. Care va fi echipa care va ajunge în vârf și va revendica titlul?
Vezi toate cele 1988 comentarii
Vezi toate cele 2187 comentarii

Evenimente planificate _

0 evenimente în următoarele 2 săptămâni

Toate evenimentele