Officiell Grupp

Steam Blog

Profil _

4,807 Medlemmar  |  181 Spelar  |  1,121 Online  |  59 i gruppchatt

Information saknas.Tillkännagivanden _
Vi fortsätter med vår månadsserie och presenterar här toppspelen som släpptes i januari 2021[/url].Precis som under tidigare månader uppmärksammar vi de 20 främsta släppen utifrån genererade intäkter under de två första veckorna efter lanseringen. Vi har även listat de 5 främsta gratistitlarna, baserat på det totala antalet unika spelare vid lanseringen.

Oxens år

Steam avslutade den årliga kinesiska nyårsrean förra veckan och vi hoppas att spelare från hela världen har haft ett härligt nyårsfirande med familj och vänner. Har du tagit några dagar ledigt och vill ha inspiration till vad du ska spela härnäst? Kolla då in denna lista med januaris topplanseringar som visar vad andra spelare gillar. Fans av rogue-aktiga spel upptäckte denna månad ett antal unika spelupplevelser som man gärna tar del av om och om igen, som Skul och Home Behind 2. Spelare som väntade på nästa hit inom automation och simulering fick sin önskan uppfylld av Dyson Sphere Program. Det var ingen överraskning att Tale of Immortal och Heroes of the Three Kingdoms 8 togs emot väl i Kina, då båda bjuder på en rejäl dos med kinesisk historia och mytologi. Som grädde på moset har Sega avslöjat pc-utgivningar av inte bara en utan tre omskapade spel från den legendariska Yakuza-serien, som säkerligen kommer göra fansen nostalgiska och hålla dem upptagna.

Ett aldrig tidigare skådat antal spel i Early Access

Ett av de tydligaste temana för topplanseringarna i januari är det stora antalet spelen som släpptes i Early Access – hela 12 stycken. Funktionen har kommit en lång väg sedan den först blev tillgänglig på Steam för åtta år sedan, med utvecklare som använder modellen och formar den till det effektiva verktyget som är kopplat till så många av dagens fantastiska spel. Lika spännande är det att succén för dessa produkter i januari visar hur nöjda och glada spelare är över att få uppleva spel genom Early Access. Tack vare olika källor på Steam, såsom användarrecensioner, Steams nya nyhetshubb och gemenskapscentraler, har spelare mer information än någonsin som kan hjälpa till att välja vilka lanseringar i Early Access som passar dem bäst. Och eftersom januari bjöd på 12 så kanske vissa spelare väljer fler än en av dem!

Åtta lanseringar från team som är nya på Steam

Vi ser samtidigt att nya utvecklarteam fortsatt lyckas ta sig till toppen på listorna. Den här månaden är det åtta spel som kommer från team som släpper sin första Steam-produkt. Vi välkomnar och säger grattis till framgången till: Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon och 鬼谷工作室.

--

Du hittar hela listan med spel här: Topplanseringar i januari 2021[store.steampowered.com]

Om du är nyfiken på tidigare månaders listor kan du hitta dem här:
Visa alla 103 kommentarer
Visa alla 206 kommentarer
Visa alla 197 kommentarer
Visa alla 364 kommentarer

Kommande event _

0 event under kommande 2 veckor

Visa alla event