Grup de joc oficial

Steam Blog

Profil _

4,807 Membri  |  192 În joc  |  1,119 Online  |  59 în discuțiile grupului

Nicio informaţie oferită.Anunţuri _
Revenind la topul nostru lunar, suntem bucuroși să anunțăm cele mai populare lansări ale lunii ianuarie 2021.Ca și în lunile precedente, această listă prezintă cele mai populare 20 de titluri lansate în ianuarie, în funcție de veniturile generate în primele două săptămâni de la lansare. Ca întotdeauna, evidențiem și cele mai bune 5 jocuri gratuite, clasamentul fiind obținut în funcție de numărul total de jucători unici de după lansare.

La mulți ani de Anul Bivolului!

Steam a încheiat săptămâna trecută reducerile anuale de Anul Nou Lunar și sperăm că jucătorii din întreaga lume se bucură de vacanța de Anul Nou alături de familie și prieteni. Dacă ai luat o pauză pe durata vacanței și nu știi cu ce joc să începi, topul lansărilor din luna ianuarie îți dezvăluie ce joacă alți utilizatori. Fanii jocurilor roguelike au descoperit în această lună câteva experiențe unice și rejucabile, printre care se numără Skul și Home Behind 2, în timp ce jucătorii aflați în căutarea următorului titlu de succes cu automatizări și simulări și-au văzut împlinită dorința de anul nou cu Dyson Sphere Program. Nu a fost de mirare să vedem că Tale of Immortal și Heroes of the Three Kingdoms 8 au avut succes în China, întrucât ambele jocuri au la bază istoria și mitologia chineză. Și, nu în ultimul rând, Sega a anunțat debutul pe PC a nu mai puțin de trei titluri complet reproiectate din seria lor legendară Yakuza, care vor ține cu siguranță fanii ocupați și nostalgici.

Acces timpuri fără precedent

Unul din aspectele cele mai evidente ale lansărilor de top din luna ianuarie este numărul uriaș de titluri care au intrat în accesul timpuriu – 12 într-o singură lună. Această caracteristică a parcurs un drum lung în cei opt ani de când a debutat pe Steam, dezvoltatorii îmbrățișând acest model și transformându-l într-un instrument sănătos și eficient care este utilizat de atât de multe titluri minunate. La fel de entuziasmant este faptul că succesul din luna ianuarie al acestor produse demonstrează pur și simplu că jucătorii se simt confortabil și entuziaști când experimentează jocuri aflate în acces timpuriu. Datorită surselor de informare de pe Steam, precum recenziile utilizatorilor, noul centru de știri Steam și centrele comunitare, jucătorii au acum acces la mai multe informații despre jocurile aflate în acces timpuriu, informații care îi vor ajuta pe jucători să identifice jocurile cu care aceștia vor rezona. Cu 12 debuturi în luna ianuarie, unii jucători pot alege chiar mai mult de un titlu!

Opt lansări ale unor echipe noi pe Steam

În același timp, continuăm să vedem noi echipe de dezvoltatori care își fac prezența în clasamentele noastre. În această lună, opt titluri provin de la echipe care și-au lansat pentru prima dată un produs Steam. Le urăm bun venit următorilor dezvoltatori și-i felicităm pentru succesul obținut: Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon și 鬼谷工作室.

--

Lista completă a jocurilor este disponibilă pe această pagină din magazin: Topul lansărilor din luna ianuarie 2021[store.steampowered.com]

Dacă dorești să afli care au fost topurile lunilor anterioare, uite linkurile către acestea:

Vezi toate cele 103 comentarii
Vezi toate cele 197 comentarii

Evenimente planificate _

0 evenimente în următoarele 2 săptămâni

Toate evenimentele