Grup de joc oficial

Steam Blog

Profil _

4,707 Membri  |  254 În joc  |  1,527 Online  |  55 în discuțiile grupului

Nicio informaţie oferită.Anunţuri _


Revenind la seria noastră lunară cu lansările de top, suntem încântați să dezvăluim topul lansărilor de pe Steam al lunii august. O mulțime de jocuri și-au făcut debutul în luna august, însă lista aceasta le evidențiază pe cele mai bune 20. Ca și până acum, selectăm cele mai bune 20 de titluri prin analizarea veniturilor generate de fiecare produs în parte în primele două săptămâni de după lansare. De asemenea, vom evidenția cele mai bune 5 titluri gratuite, clasamentul fiind obținut în funcție de numărul total de jucători unici din perioada lansării.

Avioane, trenuri și automobile

Privind listele cu lansări de top din fiecare lună, este mereu o surpriză plăcută să vedem diferitele tipuri de jocuri pe care jucătorii le îndrăgesc. Luna august a avut parte de o varietate distinctă, oferind o gamă largă de opțiuni de transport care și-a găsit succesul în rândul jucătorilor. Fie că te-ai ridicat la cer cu Microsoft Flight Simulator, ai explorat rețelele de cale ferată din întreaga lume cu Train Sim World® 2, ai luat locul șoferului cu Project CARS 3 sau ai navigat pe mări mistice în Spiritfarer®, luna august a oferit o gamă incredibilă de vehicule. Pe măsură ce lunile trec, trebuie să fim atenți la noile opțiuni de transport care vor fi disponibile pe Steam.

Remote Play

Am fost uimiți să vedem câte dintre cele mai bune lansări ale luni august au integrat într-o oarecare măsură Remote Play. Aproape jumătate din titlurile lansate în luna august sunt compatibile cu această caracteristică. Aceasta le permite utilizatorilor să pornescă un joc pe un PC, iar ulterior să îl transmită și să-l joace pe o serie de dispozitive compatibile. A devenit ceva normal ca jucătorii să dețină mai multe dispozitive mobile, așa că este logic ca dezvoltatorii să le ofere jucătorilor libertatea de a se bucura de propriile jocuri pe orice dispozitiv doresc. Anumiți jucători preferă să jefuiască extratereștri în Risk of Rain 2 cu o simplă glisare pe tabletă. În schimb, pentru alți jucători, telefonul poate fi dispozitivul preferat pentru a-și elimina prietenii în Fall Guys. Indiferent dacă preferi comoditatea oferită de sesiunile de joc de pe telefon, unicitatea interacțiunii cu tableta sau confortul canapelei din fața televizorului, accesează centrul Remote Play pentru a descoperi mii de jocuri compatibile cu Steam Remote Play.

Trei titluri de pe lista lunii august se detașează de restul listei și oferă compatibilitate cu Remote Play Together. Cu ajutorul acestei caracteristici, tehnologia Remote Play le permite prietenilor să se conecteze cu toții la aceeași sesiune de joc, ca și când s-ar afla în aceeași încăpere. Dacă tu sau un prieten ați achiziționat hiturile acestei luni, Captain Tsubasa, PGA TOUR 2K21 sau Spiritfarer®, puteți începe o sesiune comună și experimenta emoția atemporală de a fi împreună (virtual) pentru a juca titluri în modul local multijucător. 

Noi pe Steam

În cele din urmă, dorim să-i felicităm și să le urăm bun venit celor care s-au clasat în topul celor mai bune lansări cu prima lor lansare pe Steam. Felicitări și bun venit următorilor dezvoltatori: DDNet Team, Eleon Game Studios, Gniller, Guerrilla, jacktostudios, KLab Inc., Panache Digital Games, PuffballsUnited, TAMSOFT CORPORATION, Thorium, https://store.steampowered.com/app/1194840/Frog_Fractions_Game_of_the_Decade_Edition/ și Wube Software Ltd.

--

Cele mai bune lansări ale lunii august

Iată lista cu cele mai bune lansări din august, ordonate în funcție de data lansării (am publicat lista aceasta și pe o pagină din magazin):


Fall Guys
Mediatonic (Marea Britanie)


Empyrion - Galactic Survival
Eleon Game Studios (Germania)


Phantasy Star Online 2
SEGA (Japonia)


UnderMine
Thorium (Canada)


The Henry Stickmin Collection
PuffballsUnited (SUA)


Horizon Zero Dawn
Guerrilla (Țările de Jos)


Risk of Rain 2
Hopoo Games (SUA)


Factorio
Wube Software Ltd. (Marea Britanie)


Microsoft Flight Simulator
Asobo Studio (Franța)


Rogue Legacy 2
Cellar Door Games (Canada)


Spiritfarer®
Thunder Lotus Games (Canada)


Train Sim World® 2
Dovetail Games (Marea Britanie)


PGA TOUR 2K21
HB Studios Multimedia Ltd. (Canada)


Ancestors: The Humankind Odyssey
Panache Digital Games (Canada)


Captain Tsubasa - Rise of New Champions
TAMSOFT CORPORATION (Japonia)


Control
Remedy Entertainment (Finlanda)


Project CARS 3
Slightly Mad Studios (Marea Britanie)


Madden NFL 21
Electronic Arts (SUA)


Night of the Dead
jacktostudios (Coreea de Sud)


Wasteland 3
inXile Entertainment (SUA)


--

Cele mai bune lansări gratuite din august


Iată cele mai bune 5 titluri gratuite din august, ordonate în funcție de numărul total de jucători unici:


Phantasy Star Online 2
SEGA (Japonia)


BLEACH Brave Souls
KLab Inc. (Japonia)


DDraceNetwork
DDNet Team (Germania)


Incremental Adventures
Gniller (Țările de Jos)


Frog Fractions: Game of the Decade Edition
Twinbeard, Inc. (SUA)

--

Dacă dorești să afli care au fost topurile lunilor anterioare, iată linkurile către acestea:
Vezi toate cele 67 comentarii

Evenimente planificate _

0 evenimente în următoarele 2 săptămâni

Toate evenimentele