Offisiell spillgruppe

Steam Blog

Profil _

4,807 Medlemmer  |  190 I spill  |  1,118 Tilkoblet  |  59 I gruppesamtale

Ingen informasjon oppgitt.Kunngjøringer _
Vi er tilbake med vår månedlige serie og er glade over å kunngjøre topputgivelsene fra januar 2021.Som i tidligere måneder fremhever denne listen de 20 mest populære spillutgivelsene i januar, målt etter omsetning i de to første ukene etter utgivelsen. Vi fremhever som alltid også de fem mest populære gratisspillene, målt etter høyest antall unike spillere etter utgivelsen.

Gledelig oksens år!

Steam avsluttet det kinesiske nyttårssalget i forrige uke, og vi håper at spillere over hele verden opplever et fantastisk nyttår sammen med familie og venner. Hvis du har tatt deg fri for å feire høytiden og trenger inspirasjon for noe nytt å spille, kan januars topputgivelser vise deg hva andre spillere har glede av. Fans av roguelikes oppdaget flere unike opplevelser med god gjenspillbarhet denne måneden, inkludert Skul og Home Behind 2, mens spillere som så etter den neste slageren innenfor automatisering og simulering, fikk nyttårsønsket sitt oppfylt med Dyson Sphere Program. Det var ingen overraskelse å se Tale of Immortal og Heroes of the Three Kingdoms 8 gjøre det bra i Kina, ettersom begge byr på en solid dose med kinesisk historie og mytologi. Som prikk over i-en har Sega avdekket PC-utgivelser av ikke bare ett, men tre gjenskapte spill fra den legendariske Yakuza-serien, som vil oppta fansen med nostalgi.

Tidlig tilgang som aldri før

En av de mest synlige egenskapene ved januars topputgivelser er den store mengden spill som gikk inn i tidlig tilgang – hele 12 stykker. Funksjonen er kommet en lang vei siden den først ble tilgjengelig på Steam for åtte år siden, med utviklere som tar i bruk modellen og gjør den til det effektive verktøyet som er knyttet til så mange fantastiske spill i dag. Like spennende er det at suksessen til disse produktene i januar viser hvor komfortable og glade spillere er for å oppleve spill gjennom tidlig tilgang. Med kilder på Steam som brukeranmeldelser, den nye nyhetssentralen og samfunnssentraler, har spillere aldri hatt tilgang til mer informasjon for å hjelpe dem med å velge hvilke utgivelser i tidlig tilgang som passer best til dem. Og med 12 nyutgivelser i januar, er det mulig at spillere velger mer enn én!

Åtte utgivelser fra team som er nye på Steam

I mellomtiden ser vi fortsatt at nye utviklerteam lykkes med å få en plass på topplistene. Denne måneden kommer åtte spill fra team som gir ut sitt første produkt på Steam. Velkommen og gratulerer med suksessen til: Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon og 鬼谷工作室.

--

Du finner hele listen med spill på denne salgssiden:
Topputgivelser i januar 2021[store.steampowered.com]

Hvis du er nysgjerrig på tidligere måneder, finner du flere lister over topputgivelser her:

Se alle 103 kommentarer
Se alle 206 kommentarer
Se alle 197 kommentarer
Se alle 364 kommentarer

Kommende arrangement _

0 arrangement de neste to ukene

Vis alle arrangement