Hivatalos csoport

Steam Blog

Profil _

4,807 tag  |  410 Játékban  |  1,844 Online  |  59 a csoportban cseveg

Nincs információ.Bejelentések _
Visszatérve a havi sorozatunkhoz, örömmel jelentjük be 2021 januárjának legjobb megjelenéseit.Ahogy a korábbi hónapokban is, ez a lista bemutatja a januárban megjelent legjobb 20 játékot, a kiadásukat követő első két hétben generált bevétel alapján. Mint mindig, kiemeljük az 5 legjobb ingyenesen játszható játékot is, a megjelenés után elért összesített egyedi játékosszám alapján mérve.

Boldog Bivaly Évét!

Épp múlt héten zártuk éves Holdújév Vásárunkat a Steamen, és reméljük, hogy a játékosok a világ minden részén nagyszerűen töltötték az újévi ünnepeket családtagjaikkal és barátaikkal. Ha az ünnepek alatt pihentél egy kicsit, és új ötletekre van szükséged, hogy mivel játssz legközelebb, a „Januári legjobb megjelenések” elmeséli, hogy mások mivel játszanak. A rogue-like rajongók számos egyedi és újrajátszható élményt fedeztek fel ebben a hónapban, mint a Skul és a Home Behind 2, míg a következő automatizálás és szimuláció sikert kereső játékosoknak a Dyson Sphere Program játékkal vált valóra az újévi kívánságuk. Nem volt meglepő, hogy a Tale of Immortal és a Heroes of the Three Kingdoms 8 jól teljesített Kínában, mivel mindkettő nagy adag kínai történelmet és mitológiát kínál. Mindennek tetejébe a Sega felfedte a legendás Yakuza sorozat nem egy, hanem három teljesen felújított játékának PC-s debütálását, ami biztosan lefoglalja és nosztalgiával tölti el a rajongókat.

Példátlan számú Korai hozzáférés

A „Januári legjobb megjelenések” egyik legnyilvánvalóbb témája a Korai hozzáférésbe lépő játékok óriási száma - ebben a hónapban 12. E lehetőség sokat fejlődött a Steames debütálása óta eltelt nyolc évben. A fejlesztők magukévá tették a modellt, és azzá a teljes és hatékony eszközzé formálták, ami ma oly sok remek játékhoz köthető. Épp ilyen izgalmas az a tény, hogy e termékek sikere januárban bizonyítja, a játékosok mennyire könnyedén és izgatottan próbálják ki a Korai hozzáférést használó játékokat. A Steam különböző forrásaival, köztük felhasználói értékelésekkel, az új Steam Hírközponttal és közösségközpontokkal a játékosoknak sosem volt több információja, hogy segítsen kiválasztani, mely Korai hozzáférésű megjelenések a megfelelőek számukra. És lehet, hogy a januári 12 debütálással néhány játékos egynél többet választ majd!

Nyolc megjelenés a Steamen új csapatoktól

Eközben továbbra is új fejlesztőcsapatokat látunk listáink tetejére kerülni. Ebben a hónapban nyolc játék érkezett olyan csapatoktól, akik első ízben jelentek meg termékkel a Steamen. Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together fejlesztői csapat, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon és 鬼谷工作室, üdv, és gratulálunk a sikeretekhez.

--

A játékok teljes listája ezen a hasznos kis áruházi oldalon érhető el: 2021 januárjának legjobb megjelenései.

És ha kíváncsi vagy a korábbi hónapokra, itt vannak a további legjobb megjelenési listák:

Mind a(z) 98 megjegyzés megnézése
Mind a(z) 195 megjegyzés megnézése

Közelgő események _

0 előjegyzett esemény a következő 2 hétre

Összes esemény