Hivatalos csoport

Steam Blog

Profil _

4,707 tag  |  340 Játékban  |  1,566 Online  |  55 a csoportban cseveg

Nincs információ.Bejelentések _


Visszatérve havi „Legjobb megjelenések” sorozatunkhoz, izgatottan fedjük fel az augusztusi legjobb Steames megjelenéseket. Sok játék debütált, de ez a lista azt a húszat emeli ki, ami a toplista tetejéig emelkedett. Ahogy az előző hónapokban is, a legjobb 20 termék listáját az egyes játékok megjelenését követő első két hét során generált bevételt nézve állítjuk össze. Kiemeljük az 5 legjobb ingyenesen játszható játékot is, a bevezetés során elért összesített egyedi játékosszám alapján mérve.

Repülők, vonatok, autók

Miközben minden hónapban figyeljük, ahogy a legjobb megjelenési listák megtelnek, mindig mókás meglepetés látni a játékosok által élvezett különböző játéktípusokat. Augusztusban egyedi szintre került ez a változatosság; a közlekedési lehetőségek teljes skálája talált sikerre a játékosoknál. Akár a magasba emelkedtek a Microsoft Flight Simulatorral, vasúti hálózatokat fedeztek fel világszerte a Train Sim World® 2-vel, a sofőrülésbe ültek a Project CARS 3-ban, vagy misztikus tengereken keltek át komppal a Spiritfarer®-ben, az augusztus a járművek hihetetlen választékát hozta el. Ahogy telnek a hónapok, szemmel kell majd tartanunk, milyen új közlekedési lehetőségek válnak elérhetővé a Steamen.

Remote Play

Meglepődtünk, hogy az augusztusi legjobb megjelenések közül milyen sok nyújt valamilyen szintű Remote Play integrációt. A funkció, ami az augusztusi megjelenések közel felénél elérhető, lehetővé teszi a játékok PC-ről indítását, majd a számos támogatott eszközre továbbítását és az azokon való játékot. Manapság nem ritka, hogy a játékosoknak több különböző hordozható készülékük legyen, így a fejlesztőknek érdemes megadni a szabadságot a játékosoknak, hogy azon az eszközön élvezhessék a játékaikat, amelyik éppen akkor nekik megfelelő. Néhány játékosnak ez földönkívüliek kifosztását jelenti egy mozdulattal táblagépen a Risk of Rain 2-ben. Mások talán a telefont részesítik előnyben barátok kiütésére a Fall Guysban. Ha élvezed a telefonon való játék egyszerűségét, a táblagépes interakciók egyediségét vagy a tévé előtti üldögélés kényelmét, mindenképp nézd meg a Remote Play Központot, ahol Steam Remote Playt támogató játékok ezreit találod.

Az augusztusi listáról három játék egy lépéssel még tovább megy, és Remote Play Together támogatást is nyújt. Ezzel a funkcióval a Remote Play technológia lehetővé teszi a barátok számára, hogy egymás játékmeneteihez csatlakozzanak, mintha ugyanabban a szobában ülnének. Ha te vagy egy barátod épp megvásároltátok az egyik e havi slágert, a Captain Tsubasát, a PGA TOUR 2K21-t, vagy a Spiritfarer®-t, mindenképp csatlakozzatok egy játékmenetre, és tapasztaljátok meg (virtuálisan) a közös játék időtlen izgalmát egy helyi többjátékos játék során.

Újak a Steamen

Végül, szeretnénk gratulálni, és üdvözölni azon csapatokat, melyek legelső Steames megjelenésükkel kerültek fel a legjobb megjelenési listára. Gratulálunk, és üdvözöljük a DDNet Team, Eleon Game Studios, Gniller, Guerrilla, jacktostudios, KLab Inc., Panache Digital Games, PuffballsUnited, TAMSOFT CORPORATION, Thorium, https://store.steampowered.com/app/1194840/Frog_Fractions_Game_of_the_Decade_Edition/ és Wube Software Ltd. csapatait.

--

Augusztus legjobb megjelenései

Itt van az augusztusi legjobb megjelenések listája kiadási dátum szerint rendezve (összeraktuk ezt a listát egy áruházi oldalra is):


Fall Guys
Mediatonic (Egyesült Királyság)


Empyrion - Galactic Survival
Eleon Game Studios (Németország)


Phantasy Star Online 2
SEGA (Japán)


UnderMine
Thorium (Kanada)


The Henry Stickmin Collection
PuffballsUnited (USA)


Horizon Zero Dawn
Guerrilla (Hollandia)


Risk of Rain 2
Hopoo Games (USA)


Factorio
Wube Software Ltd. (Egyesült Királyság)


Microsoft Flight Simulator
Asobo Studio (Franciaország)


Rogue Legacy 2
Cellar Door Games (Kanada)


Spiritfarer®
Thunder Lotus Games (Kanada)


Train Sim World® 2
Dovetail Games (Egyesült Királyság)


PGA TOUR 2K21
HB Studios Multimedia Ltd. (Kanada)


Ancestors: The Humankind Odyssey
Panache Digital Games (Kanada)


Captain Tsubasa - Rise of New Champions
TAMSOFT CORPORATION (Japán)


Control
Remedy Entertainment (Finnország)


Project CARS 3
Slightly Mad Studios (Egyesült Királyság)


Madden NFL 21
Electronic Arts (USA)


Night of the Dead
jacktostudios (Dél-Korea)


Wasteland 3
inXile Entertainment (USA)


--

Augusztus legjobb ingyenes megjelenései


Ez az augusztusi legjobb öt ingyenesen játszható játék, az összesített egyedi játékosszám alapján rendezve:


Phantasy Star Online 2
SEGA (Japán)


BLEACH Brave Souls
KLab Inc. (Japán)


DDraceNetwork
DDNet Team (Németország)


Incremental Adventures
Gniller (Hollandia)


Frog Fractions: Game of the Decade Edition
Twinbeard, Inc. (USA)

--

Ha kíváncsi vagy a korábbi hónapokra, itt vannak a további legjobb megjelenési listák:
Mind a(z) 64 megjegyzés megnézése

Közelgő események _

0 előjegyzett esemény a következő 2 hétre

Összes esemény