Επίσημη ομάδα
Ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος

Ενέργειες

Επίσημη ομάδα

Steam Blog

Προφίλ _

4,807 Μέλη  |  186 Σε παιχνίδι  |  1,118 Συνδεδεμένος  |  59 Σε ομαδική συνομιλία

Δεν έχουν δοθεί πληροφορίες.Ανακοινώσεις _
Επιστρέφοντας στη μηνιαία σειρά μας, είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώσουμε τις κορυφαίες κυκλοφορίες Ιανουαρίου 2021.Όπως και με τους προηγούμενους μήνες, αυτή η λίστα παρουσιάζει τα κορυφαία 20 παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο, μετρημένα ανά τα έσοδα που δημιούργησαν τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία. Όπως πάντα, αναδεικνύουμε επίσης τα κορυφαία 5 δωρεάν-για-παίξιμο παιχνίδια, μετρημένα ανά τον συνολικό αριθμό μοναδικών παικτών που απέκτησαν μετά την κυκλοφορία τους.

Καλή Χρονιά του Βοδιού!

Το Steam μόλις ολοκλήρωσε τις ετήσιες Εκπτώσεις Σεληνιακού Νέου Έτους την περασμένη εβδομάδα και ελπίζουμε ότι οι παίκτες σε όλον τον κόσμο που γιορτάζουν το Νέο Έτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους με οικογένεια και φίλους. Εάν έχετε πάρει άδεια για τις διακοπές και χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα παίξετε, οι κορυφαίες κυκλοφορίες του Ιανουαρίου περιγράφουν αυτά που απολαμβάνουν οι άλλοι παίκτες. Οι φαν των παιχνιδιών roguelike ανακάλυψαν αρκετές μοναδικές εμπειρίες που παίζονται ξανά και ξανά αυτόν το μήνα, συμπεριλαμβανομένου του Skul και του Home Behind 2, ενώ για τους παίκτες που ψάχνουν την επόμενη επιτυχία αυτοματισμού και προσομοίωσης, η ευχή τους για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε με το Dyson Sphere Program. Δεν ήταν καθόλου έκπληξη που είδαμε το Tale of Immortal και το Heroes of the Three Kingdoms 8 να τα πηγαίνουν καλά στην Κίνα, καθώς και τα δύο προσφέρουν μεγάλες δόσεις κινέζικης ιστορίας και μυθολογίας. Επίσης, η Sega αποκάλυψε τα ντεμπούτα σε PC όχι ενός, αλλά τριών πλήρως remastered καταχωρήσεων από τη θρυλική σειρά της, Yakuza, που είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν τους φαν απασχολημένους και νοσταλγικούς.

Πρωτοφανής Πρόωρη Πρόσβαση

Κάτι που παρατηρήθηκε ιδιαίτερα στις κορυφαίες κυκλοφορίες του Ιανουαρίου είναι ο μεγάλος αριθμός παιχνιδιών που μπαίνουν σε Πρόωρη Πρόσβαση —δώδεκα αυτόν τον μήνα. Το χαρακτηριστικό έχει διανύσει πολύ δρόμο στα οκτώ χρόνια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε στο Steam, με δημιουργούς να ενστερνίζονται το μοντέλο και να το διαμορφώνουν σε ένα υγιές και αποτελεσματικό εργαλείο που είναι «δεμένο» με τόσα πολλά φοβερά παιχνίδια σήμερα. Επίσης, συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι η επιτυχία αυτών των προϊόντων τον Ιανουάριο επιδεικνύει πόσο άνετοι και ενθουσιασμένοι είναι οι παίκτες με τη χρήση της Πρόωρης Πρόσβασης για να απολαμβάνουν εμπειρίες παιχνιδιού. Μεταξύ πηγών στο Steam που περιλαμβάνουν κριτικές χρηστών, το νέο Κέντρο Νέων Steam και τα κέντρα κοινότητας, οι παίκτες δεν είχαν ποτέ ξανά τόσες πληροφορίες ως βοήθεια για να διαλέξουν ποιες κυκλοφορίες Πρόωρης Πρόσβασης είναι οι κατάλληλες για αυτούς. Και με δώδεκα νέες κυκλοφορίες τον Ιανουάριο, μερικοί παίκτες μπορεί να επιλέγουν και περισσότερες από μία!

Οκτώ κυκλοφορίες από ομάδες νέες στο Steam

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε να βλέπουμε νέες ομάδες ανάπτυξης να αποκτούν μία θέση στην κορυφή των λιστών μας. Αυτόν τον μήνα οκτώ παιχνίδια έρχονται από ομάδες που κυκλοφορούν το προϊόν τους στο Steam για πρώτη φορά. Στους Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon και 鬼谷工作室, καλώς ορίσατε και συγχαρητήρια για την επιτυχία σας.Η πλήρης λίστα των παιχνιδιών είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη χρήσιμη σελίδα εκπτώσεων — Οι κορυφαίες κυκλοφορίες του Ιανουαρίου 2021[store.steampowered.com]

Και αν έχετε περιέργεια για τους προηγούμενους μήνες, ορίστε μερικές ακόμα λίστες κορυφαίων κυκλοφοριών:

Προβολή των 103 σχολίων
Προβολή των 197 σχολίων

Επερχόμενα συμβάντα _

0 συμβάντα στις επόμενες 2 εβδομάδες

Προβολή όλων των συμβάντων