Επίσημη ομάδα
Ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος

Ενέργειες

Επίσημη ομάδα

Steam Blog

Προφίλ _

4,707 Μέλη  |  264 Σε παιχνίδι  |  1,654 Συνδεδεμένος  |  55 Σε ομαδική συνομιλία

Δεν έχουν δοθεί πληροφορίες.Ανακοινώσεις _


Επιστρέφοντας στη μηνιαία σειρά των Κορυφαίων κυκλοφοριών μας, είμαστε ενθουσιασμένοι να αποκαλύψουμε τις Κορυφαίες κυκλοφορίες του Steam για τον μήνα Αύγουστο. Πολλά παιχνίδια έκαναν το ντεμπούτο τους, αλλά αυτή η λίστα αναδεικνύει τα 20 που ανέβηκαν στην κορυφή. Όπως και με τους προηγούμενους μήνες, καθορίζουμε τα κορυφαία 20 λαμβάνοντας υπόψη τα έσοδα που δημιούργησαν τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία κάθε παιχνιδιού. Επίσης αναδεικνύουμε τα κορυφαία 5 δωρεάν παιχνίδια, καθορισμένα από τον συνολικό αριθμό μοναδικών παικτών που απέκτησαν κατά την κυκλοφορία τους.

Αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα

Καθώς παρακολουθούμε τις λίστες κορυφαίων κυκλοφοριών να συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια κάθε μήνα, είναι πάντα μία ευχάριστη έκπληξη να βλέπουμε τα διαφορετικά είδη παιχνιδιών που απολαμβάνουν οι παίκτες. Ο Αύγουστος είδε αυτήν την ποικιλία σε ένα μοναδικό επίπεδο, με ένα ολόκληρο φάσμα επιλογών μεταφοράς να βρίσκουν επιτυχία με τους παίκτες. Είτε κατακτώντας τους αιθέρες με το Microsoft Flight Simulator , εξερευνώντας σιδηροδρομικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο με το Train Sim World® 2, μπαίνοντας στη θέση του οδηγού με το Project CARS 3 ή πλέοντας σε μυστηριώδεις θάλασσες με το Spiritfarer®, ο Αύγουστος έφερε μία απίστευτη ποικιλία οχημάτων. Καθώς περνάνε οι μήνες, θα πρέπει να έχουμε τον νου μας στις νέες επιλογές μεταφοράς που γίνονται διαθέσιμες στο Steam.

Remote Play

Εντυπωσιαστήκαμε από το πόσες πολλές Κορυφαίες κυκλοφορίες του Αυγούστου προσφέρουν έναν βαθμό ενσωμάτωσης Remote Play. Το χαρακτηριστικό, το οποίο είναι διαθέσιμο σχεδόν στις μισές κυκλοφορίες του Αυγούστου, επιτρέπει στα παιχνίδια να εκκινούνται από έναν υπολογιστή και να μεταδίδονται σε έναν αριθμό υποστηριζόμενων συσκευών. Δεν είναι ασυνήθιστο αυτές τις μέρες οι παίκτες να έχουν διαφορετικές φορητές συσκευές τεχνολογίας, οπότε έχει νόημα για τους δημιουργούς να δίνουν στους παίκτες την ελευθερία να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους από οποιαδήποτε συσκευή είναι κατάλληλη για τη στιγμή. Για μερικούς παίκτες, αυτό σημαίνει λεηλασία εξωγήινων στο Risk of Rain 2 με μια κίνηση στο τάμπλετ. Για άλλους, ένα κινητό μπορεί να είναι η προτιμώμενη συσκευή για να βγάλουν νοκ άουτ φίλους στο Fall Guys. Αν απολαμβάνετε την ευκολία του να παίζετε από ένα τηλέφωνο, τη μοναδικότητα της αλληλεπίδρασης με τάμπλετ ή την άνεση του να κάθεστε μπροστά από την τηλεόραση, φροντίστε να ελέγξετε το Κέντρο Remote Play, όπου θα βρείτε χιλιάδες παιχνίδια με υποστήριξη για το Steam Remote Play.

Τρία από τα παιχνίδια στη λίστα του Αυγούστου πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας υποστήριξη Remote Play Together. Με αυτό το χαρακτηριστικό, η τεχνολογία Remote Play επιτρέπει σε φίλους να συνδεθούν στις συνεδρίες ο ένας του άλλου σαν να κάθονταν στο ίδιο δωμάτιο. Αν εσείς ή ένας φίλος μόλις αγοράσατε τις επιτυχίες αυτού του μήνα, Captain Tsubasa, PGA TOUR 2K21, ή Spiritfarer®, φροντίστε να συνδεθείτε σε μία συνεδρία και να ζήσετε τον διαχρονικό ενθουσιασμό του να κάθεστε μαζί (εικονικά) για να παίξετε ένα τοπικό πολλών παικτών. 

Νέα στο Steam

Τελικά, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να καλωσορίσουμε τις ομάδες που καταφέρνουν να μπουν σε μία λίστα Κορυφαίων κυκλοφοριών με την πρώτη τους ποτέ κυκλοφορία στο Steam. Συγχαρητήρια και καλώς ήρθατε στους DDNet Team, Eleon Game Studios, Gniller, Guerrilla, jacktostudios, KLab Inc., Panache Digital Games, PuffballsUnited, TAMSOFT CORPORATION, Thorium, https://store.steampowered.com/app/1194840/Frog_Fractions_Game_of_the_Decade_Edition/ και Wube Software Ltd.

--

Κορυφαίες κυκλοφορίες του Αυγούστου

Εδώ είναι η λίστα των κορυφαίων νέων κυκλοφοριών του Αυγούστου ταξινομημένη κατά ημερομηνία κυκλοφορίας (βάλαμε επίσης αυτή τη λίστα και σε μια σελίδα καταστήματος ):


Fall Guys
Mediatonic (Ηνωμένο Βασίλειο)


Empyrion - Galactic Survival
Eleon Game Studios (Γερμανία)


Phantasy Star Online 2
SEGA (Ιαπωνία)


Undermine
Thorium (Καναδάς)


The Henry Stickmin Collection
PuffballsUnited (ΗΠΑ)


Horizon Zero Dawn
Guerrilla (Ολλανδία)


Risk of Rain 2
Hopoo Games (ΗΠΑ)


Factorio
Wube Software Ltd. (Ηνωμένο Βασίλειο)


Microsoft Flight Simulator
Asobo Studio (Γαλλία)


Rogue Legacy 2
Cellar Door Games (Καναδάς)


Spiritfarer®
Thunder Lotus Games (Καναδάς)


Train Sim World® 2
Dovetail Games (Ηνωμένο Βασίλειο)


PGA TOUR 2K21
HB Studios Multimedia Ltd. (Καναδάς)


Ancestors: The Humankind Odyssey
Panache Digital Games (Καναδάς)


Captain Tsubasa - Rise of New Champions
TAMSOFT CORPORATION (Ιαπωνία)


Control
Remedy Entertainment (Φινλανδία)


Project CARS 3
Slightly Mad Studios (Ηνωμένο Βασίλειο)


Madden NFL 21
Electronic Arts (ΗΠΑ)


Night of the Dead
jacktostudios (Δημοκρατία της Κορέας)


Wasteland 3
inXile Entertainment (ΗΠΑ)


--

Κορυφαίες δωρεάν κυκλοφορίες Αυγούστου


Εδώ είναι οι κορυφαίοι 5 δωρεάν τίτλοι από τον Αύγουστο, ταξονομημένοι ανά συνολικό πλήθος μοναδικών παικτών:


Phantasy Star Online 2
SEGA (Ιαπωνία)


BLEACH Brave Souls
KLab Inc. (Ιαπωνία)


DDraceNetwork
DDNet Team (Γερμανία)


Incremental Adventures
Gniller (Ολλανδία)


Frog Fractions: Game of the Decade Edition
Twinbeard, Inc. (ΗΠΑ)

--

Αν έχετε απορία για τους προηγούμενους μήνες, εδώ είναι περισσότερες λίστες κορυφαίων κυκλοφοριών:
Προβολή των 67 σχολίων

Επερχόμενα συμβάντα _

0 συμβάντα στις επόμενες 2 εβδομάδες

Προβολή όλων των συμβάντων