Virallinen ryhmä

Steam Blog

Profiili _

4,807 jäsentä  |  192 pelissä  |  1,121 Paikalla  |  59 ryhmäkeskustelussa

Ei tietoja.Ilmoitukset _
Tässä tulee jälleen tuttuun tapaan kuukausijulkaisumme: suosituimmat julkaisut tammikuulta 2021.Aiempien kuukausien tapaan tällä listalla on 20 tammikuussa julkaistua peliä, jotka tekivät eniten voittoa julkaisun jälkeisenä kahtena viikkona. Listaamme jälleen myös viisi suosituinta ilmaispeliä uniikkien pelaajien määrän mukaan mitattuna.

Hyvää härän vuotta!
Steamin perinteinen kiinalaisen uudenvuoden ale päättyi viime viikolla. Toivottavasti härän vuosi on alkanut hyvissä merkeissä perheen ja ystävien parissa. Jos haluat pelata ja kaipaat inspiraatiota, tammikuun suosituimmat julkaisut kertovat, mistä peleistä muut nauttivat. Roguelike-pelien fanit löysivät useita ainutlaatuisia ja koukuttavia pelejä, kuten Skul ja Home Behind 2. Automaatio- ja simulaatiohittiä hakeneiden toiveen toteutti Dyson Sphere Program. Ei ollut mikään yllätys, että Tale of Immortal ja Heroes of the Three Kingdoms 8 pärjäsivät hyvin Kiinassa, sillä kummassakin piisaa Kiinan historiaa ja mytologiaa. Kaiken kukkuraksi Sega paljasti, että legendaarisen Yakuza-sarjan kolme remasteroitua peliä tulee PC:lle, joten faneilla riittää nostalgista pelattavaa.

Erityisen vilkas Early Access -kuukausi
Tammikuun listalla pistää selvästi silmään se, miten valtava määrä pelejä aloitti Early Accessissä: kaiken kaikkiaan 12. Early Access sai alkunsa kahdeksan vuotta sitten. Kehittäjät ovat ottaneet sen omakseen ja muokanneet siitä toimivan työkalun, jota moni peli nykyisin hyödyntää. Hienoa on myös se, miten näiden pelien tammikuinen menestys todistaa, että pelaajat ottavat Early Access -pelit mutkitta ja innolla vastaan. Steamin lähteet, käyttäjäarvioinnit, uusi uutiskeskus ja yhteisökeskukset tarjoavat pelaajille valtavasti tietoa, jonka avulla on helppo löytää juuri ne sopivat Early Access -julkaisut. Joku pelaaja saattaa valita tammikuun 12 julkaisun joukosta jopa useamman!

Kahdeksan julkaisua tiimeiltä, joka ovat uusia Steamissä

Yhä useampi uusi kehitystiimi nappaa paikan listojen kärjestä. Kokonaiset kahdeksan peliä tulee tiimeiltä, jotka julkaisivat ensimmäistä kertaa pelin Steamissä. Tervetuloa ja onneksi olkoon, Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon ja 鬼谷工作室.

--

Koko lista löytyy kätevästi täältä:
Tammikuun 2021 suosituimmat julkaisut[store.steampowered.com]

Aiempien kuukausien suosikkijulkaisut löytyvät näistä linkeistä:
Katso kaikki 103 kommenttia
Katso kaikki 197 kommenttia
Katso kaikki 364 kommenttia

Tulevat tapahtumat _

0 tapahtumaa seuraavan 2 viikon aikana

Näytä kaikki