Virallinen ryhmä

Steam Blog

Profiili _

4,707 jäsentä  |  281 pelissä  |  1,687 Paikalla  |  55 ryhmäkeskustelussa

Ei tietoja.Ilmoitukset _


On taas aika palata Steamin kuukausittaisten suosituimpien julkaisujen pariin ja paljastaa elokuun lista. Monet pelit näkivät elokuussa päivänvalon, mutta tällä listalla esitellään ne 20, jotka nousivat suosituimpien pelien listoille. Kuten aiemminkin, olemme keränneet listalle 20 suosituinta peliä julkaisun jälkeisten kahden ensimmäisen viikon myyntitulojen perusteella. Esittelemme myös 5 suosituinta ilmaispeliä julkaisun aikaisen uniikkien pelaajien kokonaismäärän perusteella.

Lentokoneita, junia ja autoja

Suosituimpien pelien listaa tarkastellessa on aina hauska yllätys nähdä, miten erilaisista peleistä pelaajat pitävät. Pelien monimuotoisuus näkyi elokuussa erittäin ainutlaatuisella tavalla, kun kokonainen kulkuvälinepelien kirjo löysi suosionsa pelaajien keskuudessa. Elokuu toi mukanaan uskomattoman valikoiman kulkuvälineitä niin taivaalla Microsoft Flight Simulator -pelissä, kiskoilla ympäri maailmaa Train Sim World® 2 -pelissä, ratin takana Project CARS 3 -pelissä tai mystisillä merillä Spiritfarer®-pelissä. Tulevina kuukausina kannattaakin pitää silmällä, mitä uusia kulkuneuvovaihtoehtoja Steamiin tulee saataville.

Remote Play

Olimme erityisen vaikuttuneita siitä, miten monessa elokuun suosituimmista julkaisuista oli tarjolla jonkinasteinen Remote Play -integraatio. Tämä lähes puolessa elokuun julkaisuissa saatavilla oleva toiminto mahdollistaa pelin käynnistämisen tietokoneelta, josta se suoratoistetaan pelattavaksi useammalle tuetulle laitteelle. Ei ole nykyään harvinaista, että pelaajilla on useita kannettavia laitteita, joten kehittäjien on järkevää tarjota pelaajille vapaus nauttia peleistä millä tahansa kyseiseen hetkeen sopivalla laitteella. Joillekin pelaajille tämä tarkoittaa muukalaisten saalistamista pyyhkäisemällä tabletilla Risk of Rain 2 -pelissä. Toiset taas saattavat kaataa kavereita Fall Guys -pelissä mieluiten puhelimella. Jos nautit helposta puhelimella pelaamisesta, ainutlaatuisesta vuorovaikuttamisesta tabletilla tai television edessä istumisen mukavuudesta, muista tsekata Remote Play -keskus, josta löydät tuhansia Steamin Remote Play -toimintoja tukevia pelejä.

Kolme elokuun listan peliä menee vielä askeleen pidemmälle tarjoamalla pelille Remote Play Together -tuen. Tässä toiminnossa Remote Play -teknologia mahdollistaa kaverien yhdistämisen toistensa pelisessioihin aivan kuin he istuisivat samassa huoneessa. Jos sinä tai kaverisi ostitte tämän kuun hittituotteet  Captain Tsubasa, PGA TOUR 2K21 tai Spiritfarer®, niin liity pelisessioon ja koe ajaton (virtuaalisen) yhdessä istumisen nautinto, kun pelaatte lähiverkkomoninpelejä.

Uusia Steamissä

Haluamme lopuksi onnitella ensimmäisellä Steam-pelillään suosituimpien listalle päässeitä tiimejä ja toivottaa heidät tervetulleiksi Steamiin. Tervetuloa ja onneksi olkoon, DDNet Team, Eleon Game Studios, Gniller, Guerrilla, jacktostudios, KLab Inc., Panache Digital Games, PuffballsUnited, TAMSOFT CORPORATION, Thorium, https://store.steampowered.com/app/1194840/Frog_Fractions_Game_of_the_Decade_Edition/ ja Wube Software Ltd.

--

Elokuun suosituimmat julkaisut

Tässä on elokuun suosituimpien julkaisujen lista julkaisupäivämäärän mukaisessa järjestyksessä (lista löytyy myös kauppasivulta):


Fall Guys
Mediatonic (Yhdistynyt kuningaskunta)


Empyrion - Galactic Survival
Eleon Game Studios (Saksa)


Phantasy Star Online 2
SEGA (Japani)


Undermine
Thorium (Kanada)


The Henry Stickmin Collection
PuffballsUnited (Yhdysvallat)


Horizon Zero Dawn
Guerrilla (Alankomaat)


Risk of Rain 2
Hopoo Games (Yhdysvallat)


Factorio
Wube Software Ltd. (Yhdistynyt kuningaskunta)


Microsoft Flight Simulator
Asobo Studio (Ranska)


Rogue Legacy 2
Cellar Door Games (Kanada)


Spiritfarer®
Thunder Lotus Games (Kanada)


Train Sim World® 2
Dovetail Games (Yhdistynyt kuningaskunta)


PGA TOUR 2K21
HB Studios Multimedia Ltd. (Kanada)


Ancestors: The Humankind Odyssey
Panache Digital Games (Kanada)


Captain Tsubasa - Rise of New Champions
TAMSOFT CORPORATION (Japani)


Control
Remedy Entertainment (Suomi)


Project CARS 3
Slightly Mad Studios (Yhdistynyt kuningaskunta)


Madden NFL 21
Electronic Arts (Yhdysvallat)


Night of the Dead
jacktostudios (Etelä-Korea)


Wasteland 3
inXile Entertainment (Yhdysvallat)


--

Elokuun suosituimmat ilmaisjulkaisut


Elokuun 5 suosituinta ilmaispeliä uniikkien pelaajien määrän mukaan:


Phantasy Star Online 2
SEGA (Japani)


BLEACH Brave Souls
KLab Inc. (Japani)


DDraceNetwork
DDNet Team (Saksa)


Incremental Adventures
Gniller (Alankomaat)


Frog Fractions: Game of the Decade Edition Twinbeard, Inc. (Yhdysvallat)

--

Voit katsoa aiempien kuukausien suosikkijulkaisulistat näistä linkeistä:
Katso kaikki 67 kommenttia

Tulevat tapahtumat _

0 tapahtumaa seuraavan 2 viikon aikana

Näytä kaikki