Officiële groep

Steam Blog

Profiel _

4,807 Leden  |  190 In spel  |  1,119 Online  |  59 in groepschat

Geen informatie gegeven.Aankondigingen _
We keren weer terug naar onze maandelijkse serie berichten en zijn blij de beste uitgaven van januari 2021 aan te kondigen.Net zoals de vorige maanden vind je in deze lijst de 20 beste spellen die in januari werden uitgegeven, gemeten naar de omzet in de eerste twee weken na uitgave. Zoals altijd zetten we ook de top 5 gratis spellen voor je op een rijtje, gemeten naar het totale aantal unieke spelers dat ze na uitgave behaalden.

Gelukkig Jaar van de Os!

Op Steam is de uitverkoop voor Chinees Nieuwjaar van vorige week voorbij. We hopen dat spelers over de hele wereld er een fantastische feestdag van konden maken met familie en vrienden. Als je vrij nam voor de feestdag en inspiratie nodig hebt voor je volgende spel, dan kun je in de beste uitgaven voor januari te weten komen waar andere spelers plezier aan beleven. Fans van roguelikes ontdekten vorige maand meerdere unieke en herspeelbare ervaringen, zoals Skul en Home Behind 2. De gebeden van spelers die op zoek waren naar de volgende automatiserings- en simulatieknaller werden verhoord met Dyson Sphere Program. We waren niet verbaasd om te zien dat Tale of Immortal en Heroes of the Three Kingdoms 8 het goed deden in China, aangezien beide een stevige dosis Chinese geschiedenis en mythologie bevatten. Als kers op de taart onthulde Sega het pc-debuut van niet één maar wel drie volledig geremasterde delen van hun legendarische Yakuza-serie die nostalgische fans zeker bezig zullen houden.

Ongeziene vroegtijdige toegang

Een van de duidelijkste thema's binnen de beste uitgaven van januari is het enorme aantal spellen dat in vroegtijdige toegang ging: wel 12 in één maand. De functie heeft al een lange weg afgelegd in de acht jaar sinds ze op Steam verscheen. Ontwikkelaars omarmden het model en kneedden het tot het gezonde en doeltreffende hulpmiddel dat vandaag aan zoveel geweldige spellen verbonden is. Het succes van deze titels in januari toont hoe prettig en spannend spelers het vinden om spellen in vroegtijdige toegang te beleven. Spelers hebben toegang tot een hele rits aan informatiebronnen op Steam – gebruikersrecensies, de nieuwe Steam-nieuwshub en communityhubs – die hen helpen kiezen welke uitgaven in vroegtijdige toegang geknipt zijn voor hen. En met 12 debuten in januari kunnen spelers er zelfs meer dan één kiezen!

8 uitgaven van teams die nieuw zijn op Steam
In de tussentijd zien we steeds maar nieuwe ontwikkelaarsteams een plekje bovenaan deze lijsten opeisen. Deze maand komen wel 8 spellen van teams die hun allereerste product op Steam hebben uitgebracht. Aan Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon en 鬼谷工作室: welkom en proficiat met je resultaat.

--

De volledige lijst aan spellen is beschikbaar op deze handige winkelpagina: De beste uitgaven van januari 2021[store.steampowered.com]

Als je benieuwd bent naar de vorige maanden, dan vind je hieronder nog meer lijstjes van de beste uitgaven:

Alle 103 reacties weergeven
Alle 206 reacties weergeven
Alle 197 reacties weergeven

Verwachte evenementen _

0 evenementen in de komende twee weken

Alle evenementen weergeven