Officiel gruppe

Steam Blog

Profil _

4,807 medlemmer  |  189 i spil  |  1,121 online  |  59 i gruppechat

Ingen oplysninger.Meddelelser _
Vi er tilbage med vores månedlige serie, og det glæder os at præsentere topudgivelserne i januar 2021.Ligesom med tidligere måneder fremhæver denne liste de 20 mest populære spil, som blev udgivet i januar, målt ud fra indtægter fra de første to uger efter udgivelsen. Som altid fremhæver vi også de 5 mest populære gratis spil, målt ud fra det samlede antal unikke spillere efter udgivelsen.

Glædeligt oksens år!

Steams kinesiske nytårsudsalg sluttede i sidste uge, og vi håber, at spillere i hele verden er kommet rigtig godt ind i det nye år sammen med venner og familie. Hvis du har taget fri for at fejre nytåret og har brug for lidt inspiration til, hvad du skal spille som det næste, kan januars topudgivelser vise dig, hvad andre spillere fornøjer sig med. Fans af roguelikes fandt adskillige unikke oplevelser med høj genspilningsværdi, bl.a. Skul og Home Behind 2, mens spillere, som var ude efter det næste hit inden for automation og simulation, fik deres nytårsønske opfyldt med Dyson Sphere Program. Det kom ikke som nogen overraskelse, at Tale of Immortal og Heroes of the Three Kingdoms 8 klarede sig godt i Kina, da de begge byder på masser af kinesisk historie og mytologi. Som prikken over i'et har Sega afsløret PC-udgivelser af ikke bare ét, men tre genskabte spil fra deres legendariske Yakuza-serie, som helt sikkert vil gøre fans nostalgiske og holde dem beskæftiget.

Tidlig adgang som aldrig før

Et af de mest fremtrædende temaer i topudgivelserne i januar er det store antal spil, som gik ind i tidlig adgang – hele 12 spil i januar. Funktionen er kommet langt, siden den blev tilgængelig på Steam for otte år siden. Udviklere har taget modellen til sig og gjort den til det effektive værktøj, som er knyttet til så mange fantastiske spil i dag. Lige så spændende er det, at disse produkters succes i januar viser, hvor fortrolige og glade spillere er ved at opleve spil gennem tidlig adgang. Med kilder på Steam såsom brugeranmeldelser, den nye Steam-nyhedshub og fællesskabshubs har spillere adgang til mere information end nogensinde før, som kan hjælpe dem med at vælge, hvilke udgivelser i tidlig adgang der passer bedst til dem. Og med 12 nye udgivelser i januar vælger nogle spillere måske endda flere af dem!

Otte udgivelser fra teams, som er nye på Steam

Vi ser fortsat nye udviklingsteams, som sikrer sig en plads i toppen af listerne. I denne måned er der otte spil fra teams, som udgiver deres første Steam-produkt nogensinde. Velkommen og tillykke med succesen til Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon og 鬼谷工作室.

--

Du finder hele listen med spil her: Topudgivelser i januar 2021[store.steampowered.com]

Og hvis du er nysgerrig på tidligere måneder, kan du finde flere topudgivelser her:

Se alle 103 kommentarer
Se alle 206 kommentarer
Se alle 197 kommentarer
Se alle 364 kommentarer

Kommende begivenheder _

0 begivenheder i løbet af de næste 2 uger

Vis alle begivenheder