Официална група

Steam Blog

Профил _

4,807 членове  |  191 в игра  |  1,120 На линия  |  59 в групов чат

Няма предоставена информация.Анонси _
Завръщайки се към месечната ни поредица, ние с радост обявяваме Най-популярните новоизлезли заглавия през януари, 2021.Както и в предходните месеци този списък показва 20-те най-популярни заглавия за януари въз основа на приходите, които те са генерирали през първите две седмици след излизането си. Както винаги отличаваме също 5-те най-популярни безплатни игри на база общия брой уникални играчи, които те са събрали след излизането си.

Честита година на Бика!

Steam току-що приключи годишната си разпродажба по случай Лунната Нова година и ние се надяваме, че играчите по целия свят са прекарали един невероятен новогодишен празник със семействата и приятелите си. Ако сте си взели почивка за празника и се нуждаете от малко вдъхновение за това каква да е следващата Ви игра, най-популярните заглавия за януари разказват какво харесват другите играчи. Феновете на подобните на Rogue игри откриха няколко уникални и пристрастяващи преживявания, включващи Skul и Home Behind 2, а новогодишното желание на играчите, търсещи следващия хит в симулаторите за автоматизация, се сбъдна с Dyson Sphere Program. Не беше изненада фактът, че Tale of Immortal и Heroes of the Three Kingdoms 8 се представиха добре в Китай, тъй като и двете игри предлагат съдържание, наситено с елементи от китайската история и митология. За финал Sega разкриха дебютите не на една, а на три напълно подобрени заглавия за настолен компютър от легендарната им поредица Yakuza — те със сигурност ще поддържат феновете заети и изпълнени с носталгия.

Безпрецедентен ранен достъп

Една от най-явните тенденции при най-популярните новоизлезли заглавия за януари е огромният брой игри, влизащи в режим „Ранен достъп“ — 12 за целия месец. Тази функция на Steam измина дълъг път за осемте години след своя дебют, когато разработчиците прегърнаха модела ѝ и го трансформираха в надежден и ефективен инструмент, който днес свързваме с толкова много невероятни игри. Не по-малко вълнуващ е фактът, че успехът на тези продукти през януари демонстрира комфорта и ентусиазма, с които играчите изпробват игрите от „Ранен достъп“. Благодарение на различни източници в Steam, сред които потребителските рецензии, новия „Новинарски център на Steam“ и центровете на общността, играчите никога не са имали повече информация, помагаща им да изберат коя от новоизлезлите игри в „Ранен достъп“ е най-подходящата за тях. А с 12-те дебюта през януари някои играчи може да изберат дори повече от една!

Осем новоизлезли игри на екипи, които са нови в Steam

Междувременно ние продължаваме да наблюдаваме как нови екипи от разработчици успяват да заемат горните позиции в нашите класации. Този месец осем игри дойдоха от екипи, които за първи път досега пускат свой продукт в Steam. Добре дошли на Adglobe, Live Wire, Nussygame, SCP: Escape Together development team, SouthPAW Games, TeaForTwo, TPP Studio, Typhoon и 鬼谷工作室, и поздравления за Вашия успех!

--

Пълният списък с игри е достъпен на тази удобна страница с оферти Най-популярните новоизлезли заглавия през януари, 2021[store.steampowered.com]

Ако сте любопитни и за предните месеци, вижте още списъци с най-популярни новоизлезли заглавия:

Вижте всички коментари (103)
Вижте всички коментари (197)

Предстоящи събития _

0 събития в следващите 2 седмици

Всички събития