Официална група

Steam Blog

Профил _

4,707 членове  |  340 в игра  |  1,572 На линия  |  55 в групов чат

Няма предоставена информация.Анонси _


Завръщайки се към ежемесечната ни поредица „Най-популярни новоизлезли“, сме развълнувани да разкрием „Най-популярните новоизлезли заглавия“ в Steam за месец август. Много игри направиха своите дебюти, но този списък откроява 20, които се издигнаха до върха на класациите. Подобно на предходните месеци, установяваме най-популярните 20 заглавия, като преглеждаме приходите, генерирани от всяка игра през първите две седмици след излизането ѝ. Също така открояваме най-популярните 5 безплатни заглавия, установявайки това по общия брой уникални играчи, с които са се сдобили по време на периода през първите две седмици след излизането им.

Самолети, влакове и автомобили

Докато наблюдаваме как списъците с най-популярни новоизлезли заглавия се попълват през всеки месец, винаги е развлекателна изненада да виждаме различните типове игри, на които потребителите се наслаждават. През август станахме свидетели на уникално ниво от разнообразие, тъй като широкообхватен спектър от опции за превозване намери успех сред играчите. Независимо от това дали поемате към синевата с Microsoft Flight Simulator; проучвате околосветски железопътни мрежи с Train Sim World® 2; заемате шофьорското място с Project CARS 3 или плавате с ферибот из мистичните морета в Spiritfarer®, август поднесе невероятно разнообразие от превозни средства. Докато останалите месеците се изтъркулват ще трябва да държим под око това какви нови опции за превозни средства стават достъпни в Steam.

Steam Remote Play

Бяхме поразени от това колко много сред най-популярните новоизлезли постъпления през август предлагат някакво ниво на интеграция за Steam Remote Play. Характеристиката, която е достъпна в приблизително половината от новоизлезлите постъпления през август, позволява заглавията да бъдат пускани от даден компютър, а след това излъчвани и играни на редица поддържани устройства. В наши дни не е необичайно потребителите да разполагат с редица различни преносими технологични устройства. Ето защо има смисъл разработчиците да дават на потребителите свободата да се наслаждават на своите игри от всякакви устройства в зависимост от това какво е подходящо за дадения момент. За някои играчи това означа да плячкосват извънземни в Risk of Rain 2, замахвайки по таблета. При други телефонът може бъде предпочитаното устройство за изблъскване на приятели във Fall Guys. Ако се наслаждавате на удобството да играете от телефон, уникалността на взаимодействането с таблет или удобството от това да стоите пред телевизора, уверете се, че сте проверили Steam Remote Play центъра. Там ще намерите хиляди игри, поддържащи Steam Remote Play.

Три от игрите в августовския списък са сторили дори нещо повече, предлагайки поддръжка за Steam Remote Play Together. С тази характеристика, Steam Remote Play технологията позволява на приятелите да се свързват взаимно към своите сесии, все едно седят в същата стая. Ако Вие или Ваш приятел току-що сте закупили тазмесечните популярни постъпления, Captain Tsubasa, PGA TOUR 2K21 или Spiritfarer®, уверете се, че сте се присъединили към сесия и преживейте непреходната тръпка от това да стоите заедно (виртуално), за да поиграете локална мрежова игра.

Ново в Steam

За финал бихме искали да поздравим и да приветстваме с добре дошли екипите, които се добират до списък за най-популярни новоизлезли със съвсем първия техен продукт, излизащ в Steam. Поздравления и добре дошли на DDNet Team, Eleon Game Studios, Gniller, Guerrilla, jacktostudios, KLab Inc., Panache Digital Games, PuffballsUnited, TAMSOFT CORPORATION, Thorium, https://store.steampowered.com/app/1194840/Frog_Fractions_Game_of_the_Decade_Edition/ и Wube Software Ltd.

——

Най-популярни новоизлезли през август

Ето и пълния списък с августовските новоизлезли постъпления, подредени по дата на излизане (също така организирахме и този списък на удобна страница в магазина):


Fall Guys
Mediatonic (Обединено кралство)


Empyrion - Galactic Survival
Eleon Game Studios (Германия)


Phantasy Star Online 2
SEGA (Япония)


Undermine
Thorium (Канада)


The Henry Stickmin Collection
PuffballsUnited (САЩ)


Horizon Zero Dawn
Guerrilla (Нидерландия)


Risk of Rain 2
Hopoo Games (САЩ)


Factorio
Wube Software Ltd. (Обединено кралство)


Microsoft Flight Simulator
Asobo Studio (Франция)


Rogue Legacy 2
Cellar Door Games (Канада)


Spiritfarer®
Thunder Lotus Games (Канада)


Train Sim World® 2
Dovetail Games (Обединено кралство)


PGA TOUR 2K21
HB Studios Multimedia Ltd. (Канада)


Ancestors: The Humankind Odyssey
Panache Digital Games (Канада)


Captain Tsubasa - Rise of New Champions
TAMSOFT CORPORATION (Япония)


Control
Remedy Entertainment (Финландия)


Project CARS 3
Slightly Mad Studios (Обединено кралство)


Madden NFL 21
Electronic Arts (САЩ)


Night of the Dead
jacktostudios (Република Корея)


Wasteland 3
inXile Entertainment (САЩ)


——

Най-популярни безплатни новоизлезли през август

Ето и най-популярните 5 безплатни новоизлезли игри през август, организирани по брой уникални играчи:


Phantasy Star Online 2
SEGA (Япония)


BLEACH Brave Souls
KLab Inc. (Япония)


DDraceNetwork
DDNet Team (Германия)


Incremental Adventures
Gniller (Нидерландия)


Frog Fractions: Game of the Decade Edition
Twinbeard, Inc. (САЩ)

——

Ако сте любопитни относно предходните месеци, ето още връзки за списъци с най-популярните новоизлезли:
Вижте всички коментари (64)

Предстоящи събития _

0 събития в следващите 2 седмици

Всички събития