Spillsentraler er samlinger av spill-sentrale diskusjoner, workshop-gjenstander, skjermbilder, videoer og nyheter. Det er både samfunnsskapt og offisielt innhold, slik det blir rangert av dere, Steam-brukerne.
Alt på ett sted
Nå lever alt av samfunnets selvlagde samt det offisielle spillinnholdet sammen i spillsentralen: Skjermbilder, videoer, workshop-gjenstander, nyheter og diskusjoner er alle lett tilgjengelige.
Diskusjoner
Hver sentral har en egen fane tilegnet diskusjoner slik at du nå kan snakke om favorittspillene dine uten å måtte dykke ned i Steam-forumene.
Kuratert av spillere
Det mest populære innholdet rangert av deg og andre samfunnsmedlemmer flyter opp til toppen av sentralen. Slik er det enkelt å se hva som for øyeblikket er det beste og mest aktive.
Alle spill har en sentral
Tenk på det som en slags bakside for butikken. Hvert spill på Steam har en sentral hvor de ferskeste nyhetene serveres, og man får nyss om hva som skjer i samfunnet.
Siden samfunnet først ble lansert, har Steam-spillere opprettet over 2,5 millioner grupper, som har samlet deres venner og andre likesinnede spillere sammen for å snakke om deres felles interesser. Om disse gruppene var rettet mot et bestemt spill, eller bare var laget av venner som ville spille sammen, gjør vi det enklere for disse spillerne å dele og nyte sine spillopplevelser.
Ny utforming
Det fornyede sideoppsettet for grupper gjør det enklere å se hva en gruppe virkelig handler om, hvem som er med i den og hva de har holdt på med i det siste. Vi har lagt til en gruppeoversikt, vennfremvisning og mer.
Gruppediskusjoner
Det mest betydelige er at hver gruppe nå vil ha hvert sitt diskusjonsområde, som tillater offentlige og private diskusjoner innenfor gruppen. Du får komplett moderatorkontroll over dine gruppeforum, med evnen til å skape underforumer, legge til moderatorer, slette innlegg, osv.
Mer personlig
Hver gruppe kan nå stolt liste opp favorittspillene sine slik at andre kan finne dem. Du kan også endre på standardspråket i gruppen.
Innholdet du har lagt ut vil også motta en ny behandling. Vi har lagt alt innholdet du har laget på et praktisk sted for å gjøre det enklere å både vise frem og behandle. Dette gjelder også for alle vennene dine og personer du følger.
Min bildevegg
Siden for skjermbilder vil nå ha et par forskjellige alternativer for visning, med en ny utforming som vil få dine fineste spilløyeblikk til å se ut som rene kunstverk.
På ett sted
Om du tar skjermbilder, repriser, linker videoer fra YouTube, publiserer fra SFM, laster opp Workshop-gjenstander eller skaper Workshop-samlinger, så vil alt innholdet ditt være lett tilgjengelig fra profilen din.
Favoritter
Funnet et fett skjermbilde, video, eller workshop-gjenstand? Nå kan du favorisere dem slik at du kan finne dem senere eller dele dem med dine venner.
Vi har brutt ut vennene dine fra det større samfunnet, og hver av de har nå sine egne områder i Steam. Samfunnet er nå om hele Steam-samfunnet, og det er der spillsentraler, Steam Workshop og Steam Greenlight vil være. Venner handler nå kun om deg og dine venner.
Ny venneaktivitet
Se hva vennene dine holder på med i den nye visuelt rike og mer interaktive feeden hvor nesten alt kan rangeres og kommenteres. Del din mening, hån eller hjelp vennene dine, lagre det beste innholdet i dine favoritter og stem opp dine venners innhold for å få dem til toppen av spillsentralene.
Skriv en status
Endelig kommet deg forbi den bossen? Trenger du meninger om et spill? Skriv en status til vennene dine og tagg den med et spill for å skryte, eller bare for å starte en samtale.
Kallenavn
Nå kan du gi vennene dine kallenavn, slik at du kan se hvem de er selv om de bytter profilnavn.
Nedenfor er noen få av de funksjonene vi har lagt til. Du kan lese alt om oppdateringene i Community Beta-gruppen.
Deling på Steam
Lim inn en lenke til Steam-innhold eller en YouTube™-video i statusen din eller diskusjoner og det vil automatisk formatere til å vise et miniatyrbilde, skaperens navn og beskrivelse. Du kan også dele direkte fra innholdsdetaljer-sider.
Gruppemoderatorer
For å få til bedre gruppehåndtering, kan grupper legge til et nytt nivå for medlemmer kalt Moderatorer.
Vurdert av venner
Venner som har vurdert innholdet ditt vises nå sammen med det totale antallet.
Diskusjonssøk
Du kan søke innenfor diskusjonsområder hvor som helst.
Gi oss gjerne tilbakemelding om din opplevelse.