Τα κέντρα παιχνιδιών είναι συλλογές συζητήσεων με επίκεντρο τα παιχνίδια, είδη εργαστηρίου, εικόνες, βίντεο και ειδήσεις. Είναι τόσο δημιουργημένο απο την κοινότητα καθώς και επίσημο περιεχόμενο, όπως εκτιμήθηκε από εσάς, τους χρήστες του Steam.
Όλα σε ένα μέρος
Τώρα, όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού, είτε δημιουργημένο από την κοινότητα, είτε επίσημο ζει στο κέντρο παιχνιδιών: Φωτογραφίες, βίντεο, αντικείμενα εργαστηρίου, ειδήσεις, συζητήσεις και είναι όλα εύκολα προσβάσιμα.
Συζητήσεις
Κάθε κέντρο έχει μια καρτέλα συζητήσεων έτσι ώστε να μπορείτε να μιλάτε για τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς να μεταβαίνετε στα φόρουμ του Steam.
Επιμέλεια από παίκτες
Το πιο δημοφιλές περιεχόμενο, όπως βαθμολογήθηκε από εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας, βρίσκεται στην κορυφή του Κέντρου. Έτσι είναι εύκολο να δει κανείς τι είναι το καλύτερο και πιο ενεργό αυτή τη στιγμή.
Κάθε παιχνίδι έχει ένα κέντρο
Φανταστείτε το ως την άλλη πλευρά του Καταστήματος. Κάθε παιχνίδι στο Steam έχει ένα κέντρο για να αναδεικνύει τα τελευταία νέα και το τι συμβαίνει στην κοινότητα.
Από τότε που ξεκίνησε η Kοινότητα, οι παίκτες του Steam έχουν δημιουργήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ομάδες, φέρνοντας μαζί τους φίλους τους και άλλους ομοϊδεάτες παίκτες να μιλήσουν για τα κοινά τους ενδιαφέροντα. Είτε αυτές οι ομάδες συνδέονται με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή απλά αποτελούντε από φίλους που ήθελαν να παίξουν μαζί, το κάνουμε ακόμη πιο εύκολο για τους παίκτες να μοιραστούν και να απολαύσουν την εμπειρία του παιχνιδιού τους.
Νέα διάταξη
Η ανανεωμένη διάταξη των ομάδων σας επιτρέπει ευκολότερα να δείτε τι ακριβώς αφορά αυτή η ομάδα, ποιοι ανήκουν σε αυτή και τι έχουν καταφέρει πρόσφατα. Έχουμε προσθέσει επισκόπηση ομάδας, προθήκη φίλων και πολλά άλλα.
Συζητήσεις ομάδας
Πιο σημαντικά, κάθε ομάδα θα έχει πλέον το δικό της χώρο συζητήσεων, επιτρέποντας δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις εντός της ομάδας. Μπορείτε να πάρετε τον πλήρη έλεγχο διαχείρισης του φόρουμ της ομάδας σας, με τη δυνατότητα να δημιουργείτε υπο-φόρουμ, να προσθέτετε συντονιστές, να διαγράφετε αναρτήσεις, κλπ.
Πιο προσωπικό
Κάθε ομάδα μπορεί τώρα να δημιουργήσει με υπερηφάνεια μια λίστα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια ορατή σε όλους. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα για την ομάδα.
Το περιεχόμενο που έχετε εκδώσει θα λάβει και αυτό νέα μεταχείριση. Έχουμε βάλει όλα τα περιεχόμενα που έχετε δημιουργήσει σ' ένα βολικό μέρος για να είναι πιο εύκολο για να καυχιέστε και να διαχειρίζεστε. Το ίδιο ισχύει για όλους τους φίλους σας και τους ανθρώπους που είστε συνδρομητές.
Τοίχος φωτογραφιών
Η σελίδα φωτογραφιών θα έχει μερικές διαφορετικές επιλογές προβολής τώρα, με μια νέα εμφάνιση που θα κάνει της καλύτερες στιγμές παιχνιδιού σας να μοιάζουν με έργα τέχνης.
Σε ένα μέρος
Είτε τραβάτε φωτογραφίες, καταγράφετε επαναλήψεις, συνδέετε βίντεο στο YouTube, δημοσιεύετε από το SFM, μεταφορτώνετε αντικείμενα του Εργαστηρίου ή δημιουργείτε συλλογές Εργαστηρίου, όλο το περιεχόμενό σας είναι εύκολα προσβάσιμο από το προφίλ σας.
Αγαπημένα
Βρήκατε μια ωραία φωτογραφία, βίντεο, ή αντικείμενο εργαστηρίου; Τώρα μπορείτε να τα προσθέσετε στα αγαπημένα σας ώστε να μπορείτε να τα βρείτε αργότερα και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.
Έχουμε αποσπάσει τους Φίλους από την ευρύτερη Κοινότητα και τώρα το καθένα έχει το δικό του χώρο στο Steam. Η Κοινότητα τώρα αφορά όλη την Κοινότητα Steam και εκεί θα φιλοξενούνται το Κέντρο Παιχνιδιών, το Εργαστήρι και το Greenlight. Οι Φίλοι πλέον αφορούν μόνο εσάς και τους φίλους σας.
Νέα δραστηριότητα φίλου
Δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας στη νέα και πλούσια οπτικά τροφοδοσία όπου σχεδόν τα πάντα μπορούν να βαθμολογηθούν και να σχολιαστούν. Μοιραστείτε τη γνώμη σας, χλευάστε ή βοηθήστε τους φίλους σας, αποθηκεύστε το καλύτερο περιεχόμενο στα αγαπημένα σας και βαθμολογήστε θετικά το περιεχόμενο των φίλων σας για να φτάσουν στη κορυφή των κέντρων παιχνιδιών.
Ανάρτηση κατάστασης
Επιτέλους περάσατε εκείνο το επίπεδο αρχηγού; Θέλετε γνώμες για μια αγορά παιχνιδιού; Αναρτήστε μια κατάσταση στην τροφοδοσία σας και προσθέστε την ετικέτα οποιουδήποτε παιχνιδιού για να περηφανευθείτε ή για να αρχίσετε μια συζήτηση.
Ψευδώνυμα
Τώρα μπορείτε να δώσετε ψευδώνυμα στους φίλους σας για να ξέρετε ποιοι είναι ακόμα και αν αλλάξουν το όνομα προφίλ τους.
Παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσθέσαμε. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τις ενημερώσεις στην ομάδα κοινότητας της δοκιμαστικής έκδοσης.
Κοινοποίηση στο Steam
Κάντε επικόλληση ένα σύνδεσμο με περιεχόμενο του Steam ή βίντεο του YouTube™ στην κατάσταση σας ή στις Συζητήσεις και θα διαμορφωθεί αυτόματα ώστε να εμφανίσει μια μικρογραφία, το δημιουργό και περιγραφή. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε απευθείας από πίνακα περιεχομένων.
Διαχειριστές ομάδας
Για να επιτραπεί η καλύτερη διαχείριση ομάδων, οι ομάδες μπορούν να προσθέσουν ένα νέο επίπεδο μελών, τους Διαχειριστές.
Βαθμολογήθηκε από φίλους
Οι φίλοι που αξιολόγησαν το περιεχόμενό σας εμφανίζονται τώρα μαζί με την συνολική μέτρηση.
Αναζήτηση συζητήσεων
Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε οποιαδήποτε συζήτηση.
Αφήστε μας τη γνώμη σας για την εμπειρία σας.