Centrele de joc sunt colecții de discuții centrate pe jocuri, obiecte din atelier, capturi de ecran, videouri și știri. Este atât conținut creat de comunitate, cât și conținut oficial, așa cum a fost evaluat de voi, utilizatorii Steam.
Totul într-un singur loc
Toate conținuturile de joc oficiale și ale comunității coexistă în Centrul de joc: capturile de ecran, videourile, obiectele din atelier, știrile și discuțiile sunt toate ușor accesibile.
Discuții
Fiecare Hub are o filă de Discuții, așa că acum poți vorbi despre jocurile preferate fără a te afunda în Forumurile Steam.
Organizat de jucători
Cel mai popular conținut așa cum a fost el evaluat de către tine și alți membrii ai comuntății este amplasat în partea superioară a Hubului. Așa că e ușor să vezi ce e momentan cel mai bun și activ.
Fiecare joc are un hub
Gândește-te că ar fi cealaltă parte a Magazinului. Fiecare joc de pe Steam are un hub pentru a prezenta ultimele știri și ce se întâmplă în comunitate.
De când s-a lansat prima dată Comunitate, jucătorii Steam au creat peste 2.5 milioane de grupuri, aducând împreună prietenii lor și alți semeni cu aceeași gândire pentru a discuta despre interesele lor comune. Fie că aceste grupuri au fost asociate cu un joc anume, sau erau formate doar din prieteni ce doreau să se joace împreună, noi le ușurăm acelor jucători și mai mult treaba pentru a-și putea împărtăși și a se bucura de experiența de joc.
Dispunere nouă
Dispunerea revizuită a grupurilor, ilustrează mai ușor despre ce este vorba într-un grup, cine este în el și ce au făcut în ultimul timp. Am adăugat o vedere de ansamblu asupra grupului, o prezentare a prietenilor și multe altele.
Discuțiile grupului
Cel mai important lucru este că fiecare grup va avea propria zonă de discuții, permițând discuții publice și private în cadrul grupului. Primești control de moderator absolut asupra forumurilor din grupul tău, cu abilitatea de a creea subforumuri, adăuga moderatori, șterge postări, etc.
Mai personalizat
Fiecare grup poate să își înșire acuma mândru jocurile preferate pentru ca alții să le poată găsi. De asemenea poți seta limba implicită pentru grup.
Conținutul pe care l-ai publicat va primi de asemenea o revizie. Am pus tot conținutul pe care l-ai creat într-un singur loc convenabil, pentru a ușura prezentarea și administrarea sa. Asta e valabil și pentru toți prietenii tăi și lumea pe care o urmărești.
Peretele meu cu imagini
Pagina cu capturile de ecran va avea acum câteva opțiuni de vizualizare diferite, împreună cu o nouă dispunere, care va face momentele tale cele mai bune de joc să arate ca o operă de artă.
Într-un singur loc
Fie că faci capturi de ecran, reluări, trimiți link spre videouri de pe YouTube, publici de pe SFM, încarci obiecte în Atelier, sau creezi colecții pentru Atelier, tot conținutul tău este accesibil de pe profilul tău.
Preferate
Ai găsit o captură de ecran, un video sau un obiect din atelier mișto? Acum le poți prefera pentru a le găsi mai târziu și a le împărtăși cu prietenii tăi.
Am separat Prietenii de Comunitate și fiecare a primit astfel propria zonă pe Steam. Comunitatea se referă acum la întreaga Comunitate Steam şi este locul de unde poţi accesa centrele de joc, atelierul Steam și Unda Verde Steam. Segmentul "Prieteni" se referă acum strict la prietenii tăi şi la tine.
Noua activitate a prietenilor
Vezi ce fac prietenii tăi cu noul flux de informații mai bogat din punct de vedere vizual și mai interactiv, în care aproape orice poate fi evaluat și comentat. Împărtășește-ți opinia, tachinează-ți sau ajută-ți prietenii, salvează-ți cel mai bun conținut la preferate și evaluează pozitiv conținutul prietenilor tăi pentru ca acesta să ajungă printre primele în centrele de joc.
Postează o stare
În sfârșit ai trecut de acel nivel cu boss? Ai nevoie de opinii legate de achiziția unui joc? Postează o stare la fluxul tău și marcheaz-o cu orice joc ca motiv de laudă sau pentru a porni o conversație.
Porecle
Acum îți poți porecli prietenii pentru a știi cine sunt, chiar dacă aceștia își schimbă numele de profil.
Mai jos sunt câteva caracteristici pe care le-am adăugat. Poți citi despre toate actualizările pe Grupul Comunității Beta.
Împărtășire pe Steam
Copiază un link de pe conţinul Steam sau un videoclip de pe YouTube™ pe starea ta sau, pe Discuţii şi se va optimiza ca un thumbnail, numele autorului, şi descrierea. Poţi de asemenea să le împărtăşeşti direct din paginile cu detaliile conţinutului.
Moderatori de grup
Pentru a permite administrarea grupului, grupurile pot adăuga un nou nivel de membru denumit Moderator.
Evaluate de prieteni
Prietenii care au evaluat conținutul tău sunt acum afișați alături de numărul total.
Căutare discuții
Poți căuta în cadrul zonelor de Discuții de peste tot.
Te rugam să ne laşi impresii privind experienţa ta.