Aliens: Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines

View Stats:
-ANG3L- Feb 12, 2013 @ 2:17am
Got Eror after Logos (app already running)
WTf with this game... At start dll missing . now that error... wtf? anyone got same trouble?
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Deepeye Feb 12, 2013 @ 2:20am 
Yeah, same thing. Crashes after all logos.
Incognito Feb 12, 2013 @ 2:24am 
Hello! I hope this will fix your issue,as it fixed mine!

1.Exit steam.
2.Go to your " steam " folder.
3.Go inside of " appcache " folder. (Delete all,what's inside of it).
4.Inside of steam folder find file named " AppUpdateStats.blob " and " delete " it.
5.Start steam.
6.Let Aliens: Colonial marines update. Start game. Everything should be fixed now.
Good luck!
Deepeye Feb 12, 2013 @ 2:27am 
That doesnt' help, but thanks for trying. Usually people who need that fix can't even start the game. We crash after we started it.
Tuttamko Feb 12, 2013 @ 2:37am 
Originally posted by Kornivsky:
Hello! I hope this will fix your issue,as it fixed mine!

1.Exit steam.
2.Go to your " steam " folder.
3.Go inside of " appcache " folder. (Delete all,what's inside of it).
4.Inside of steam folder find file named " AppUpdateStats.blob " and " delete " it.
5.Start steam.
6.Let Aliens: Colonial marines update. Start game. Everything should be fixed now.
Good luck!

+1 This work
Skip Feb 12, 2013 @ 2:40am 
-1This not work :(
-ANG3L- Feb 12, 2013 @ 4:53am 
Not helps... still crash... Any ideas?
Deepeye Feb 12, 2013 @ 4:54am 
Doing the unicode thingy. Changing everything to what presumably should make it work and reinstalling. If it doesn't. I guess i'll give up until a patch.
Last edited by Deepeye; Feb 12, 2013 @ 4:54am
-ANG3L- Feb 12, 2013 @ 4:57am 
AHAHAH i found how fix my problem.... I gor "ONLY RUS" version, but in steam setting i set "English" language for Steam. When i set Russian Lang. for stea, and restat Steam, i download some files for game and start Normal....

So i think its a bug, cos u must set lang 4 steam the same as for game.... GL if it helps some one.
NightWalker Sep 1, 2013 @ 6:51am 
Originally posted by BlackSnow:
-1This not work :(


Doesnt work for me too =(

Re-installed around 2.2gb.. wasted all that for nothing =(
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Feb 12, 2013 @ 2:17am
Posts: 9