Aliens: Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines

View Stats:
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:30pm
No Textures?
Started the game up jumping into TDM everything is black i cant see anything, went into single player its like im falling out the map no tuextures it just loops into a void. Im reinstalling and did verify. Its downloading but the games folder is empty?

Fix = Force AA (Anti Analising) off in ur graphics card control panel for the game.
Last edited by Kurumi; Feb 12, 2013 @ 9:34am
< >
Showing 1-15 of 31 comments
Harry Potter Feb 11, 2013 @ 4:32pm 
What graphic card are you using? Are the driver's up-to-date? Check that out as well.
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:33pm 
Yes Im now cheaking for Driver updates. My cards a GTX 680. thanks for the reply
Ti1t Feb 11, 2013 @ 4:34pm 
Same problem here. I just see a terrible looking light that doesn't light up the environment. I'm using a 660 Ti with the latest drivers.
stalker57 Feb 11, 2013 @ 4:37pm 
have 560ti in the same boat ffs
Harry Potter Feb 11, 2013 @ 4:37pm 
I would try downloading again, the pre-loader could be messed up or missing files...
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:38pm 
Yes im downloading it again, i thought the same thing.
stalker57 Feb 11, 2013 @ 4:39pm 
in the process of doing that, so annoying waited fecking years for this game , working tomorrow and wanted have a quick blast before heading to bed. So annoying
Pop Feb 11, 2013 @ 4:39pm 
In the same boat (2 x 570) works fine in windowed mode but otherwise all black...tried multiple re installs from disc and verifications
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:42pm 
I dont understand the games folder in steam has. only 1 file in it the instal script. Where is steam downloading the games files to? o.o
Harry Potter Feb 11, 2013 @ 4:44pm 
Originally posted by Jo Calderone:
I dont understand the games folder in steam has. only 1 file in it the instal script. Where is steam downloading the games files to? o.o

Hope you're not rocking VISTA... If so your files are allocated in 20 different locations.
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:44pm 
No im on Windows 7
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:52pm 
Originally posted by GlossyPaper:
In the same boat (2 x 570) works fine in windowed mode but otherwise all black...tried multiple re installs from disc and verifications

Yes hes right just fin redownloading and in fullscreen the game is still Broken. But seems in Windowed mode it works fine. :/
Ti1t Feb 11, 2013 @ 4:52pm 
Well a temporary fix.... Don't play in full screen. Can only play in windowed mode. Not windowed full screen or standard full screen. Seems to bring the textures back but personally i would like to play it in windowed full screen :-/
Kurumi Feb 11, 2013 @ 4:53pm 
Originally posted by Ti1t:
Well a temporary fix.... Don't play in full screen. Can only play in windowed mode. Not windowed full screen or standard full screen. Seems to bring the textures back but personally i would like to play it in windowed full screen :-/

yea well gota make do until fix comes :)
anyone tried updating to beta drivers ? (313.96)
< >
Showing 1-15 of 31 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Feb 11, 2013 @ 4:30pm
Posts: 31