Team Fortress 2
This topic has been locked
Nero Claudius Nov 11, 2016 @ 11:37am
Why won't my animation overhauls work?
So I recently downloaded animation overhauls for all the classes.I did every single step that any source told me to do for them,and I got into a Valve server.Everything went great.Everything worked.But when I quit TF2 and come back,all the animation overhauls stop working and I see the stock animations again.I did this multiple times and still got the same result.Does anyone know why this happens?
< >
Showing 1-15 of 22 comments
Kei Nov 11, 2016 @ 11:41am 
Simple enough.
They don't work on valve servers unless you first play in a solo game.
And you have to do that everytime you open the game.
Last edited by Kei; Nov 11, 2016 @ 11:42am
Hussein Nov 11, 2016 @ 11:49am 
Originally posted by Echoes:
Simple enough.
They don't work on valve servers unless you first play in a solo game.
And you have to do that everytime you open the game.
But why?
They're not supposed to work on Valve servers. There is an exploit that allows you to make them work on Valve servers, but you're not actually supposed to be using these.
Kei Nov 11, 2016 @ 12:04pm 
Originally posted by HussienPotato.:
Originally posted by Echoes:
Simple enough.
They don't work on valve servers unless you first play in a solo game.
And you have to do that everytime you open the game.
But why?
sv_pure 1
Krinkov Nov 11, 2016 @ 12:05pm 
It's because of sv_pure 1.
Nero Claudius Nov 11, 2016 @ 12:14pm 
Originally posted by Krinkov:
It's because of sv_pure 1.
That's what threw me off,because I heard that they allowed that on sv_pure 1 servers,so I just thought that I did something wrong.
Originally posted by Duxi:
Originally posted by Krinkov:
It's because of sv_pure 1.
That's what threw me off,because I heard that they allowed that on sv_pure 1 servers,so I just thought that I did something wrong.
They used to, but when people were abusing them to remove the viewmodels completely from the screen even in Comp mode, they decided against it and disallowed them again.
Nero Claudius Nov 11, 2016 @ 12:52pm 
I just want to thank you all for the comments that you left here.When I started this disscussion,I thought no one would try and help.But when I saw 5 comments in 30 minutes,I was really happy,and made me even more proud to be in such a great community.Thank you all once again for the great help.
Boiled Cheese Nov 11, 2016 @ 12:55pm 
https://www.dropbox.com/s/8kh8nmjah1ix45y/preload_room_old.bsp?dl=0
Add this line to your autoexec.cfg
map_background preload_room; wait 10; disconnect
You should get your animation mods working on Valve servers.
Kei Nov 11, 2016 @ 1:02pm 
Originally posted by Turbine Torture:
https://www.dropbox.com/s/8kh8nmjah1ix45y/preload_room_old.bsp?dl=0
Add this line to your autoexec.cfg
map_background preload_room; wait 10; disconnect
You should get your animation mods working on Valve servers.
Well, this works.
I tought you had to open itemtest to make them work, but apparently your technique is faster!
Nero Claudius Nov 11, 2016 @ 1:23pm 
Originally posted by Turbine Torture:
https://www.dropbox.com/s/8kh8nmjah1ix45y/preload_room_old.bsp?dl=0
Add this line to your autoexec.cfg
map_background preload_room; wait 10; disconnect
You should get your animation mods working on Valve servers.
Just a quick question.Should I add all of this 'map_background preload_room; wait 10; disconnect'?
Kei Nov 11, 2016 @ 2:15pm 
Originally posted by Duxi:
Originally posted by Turbine Torture:
https://www.dropbox.com/s/8kh8nmjah1ix45y/preload_room_old.bsp?dl=0
Add this line to your autoexec.cfg
map_background preload_room; wait 10; disconnect
You should get your animation mods working on Valve servers.
Just a quick question.Should I add all of this 'map_background preload_room; wait 10; disconnect'?
Indeed.
RottenJλw May 3, 2017 @ 4:01pm 
I just made the folder autoexec.cfg, do i put the command there?
Emurinus May 3, 2017 @ 4:10pm 
Originally posted by Ripjawismad | trade.tf:
I just made the folder autoexec.cfg, do i put the command there?
Read the date before you post next time.
Dewa May 3, 2017 @ 4:15pm 
Originally posted by Ripjawitrade.tf:
I just made the folder autoexec.cfg, do i put the command there?
Why the necro...

Anyways, you just need to Save it in your scripts folder
< >
Showing 1-15 of 22 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Nov 11, 2016 @ 11:37am
Posts: 22