Garry's Mod

Garry's Mod

View Stats:
Subzero Mar 3, 2013 @ 4:10am
Something wrong with gmod
Whenever i start up a game i only have my tool gun and camera saying PRINT NAME and everything around me is at nigt also i cant open up my spawn menu please help
Last edited by Subzero; Mar 3, 2013 @ 4:18am
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Subzero Mar 3, 2013 @ 4:15am 
what i found in my console

Couldn't include file 'skins\default.lua' (File not found) (<nowhere>)
Couldn't include file 'sandbox\gamemode\cl_init.lua' (File not found) (<nowhere>)
Couldn't Load Init Script: 'sandbox/gamemode/cl_init.lua'
==starting timer for sending RDBeam data to Player [1][sub zero]
Compact freed 487424 bytes
Error: Scripted Entity gmod_tool couldn't be created! No Base Module (weapons)
Error: Scripted Entity gmod_camera couldn't be created! No Base Module (weapons)
Error: Scripted Entity env_skypaint couldn't be created! No Base Module (scripted_ents)
Redownloading all lightmaps
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedrt)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedlf)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedbk)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedft)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedup)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/painteddn)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedrt)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedlf)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedbk)
Requesting texture value from var "$startexture" which is not a texture value (material: skybox/paintedft)
Unknown command: +menu
==sending RDbeam data to nil
Unknown command: -menu
Unknown command: +menu
Unknown command: -menu
nononolol Mar 3, 2013 @ 5:38am 
Hmmm, I've never had this problem before. This seems weird. Have you tried Uninstalling in then re-Instaling It?
gr1m0ire Mar 3, 2013 @ 6:08am 
Yeah... you seriously ♥♥♥♥♥♥ gmod up. Reinstall gmod and that should be fixed.
Reinstalling doesnt fix it
Subzero Mar 3, 2013 @ 3:21pm 
im trying it now ill give you more info once i tried it
PoisonJam Mar 3, 2013 @ 6:05pm 
I've had this problem all week. I'm running on mac, so I figured the update from monday just caused it. I'll give reinstalling a shot.
Subzero Mar 3, 2013 @ 9:15pm 
it worked for me thanks guys
same happened to me but reinstalling it fixed it :)
Sins Oct 11, 2014 @ 12:55pm 
I also have same problem.
Bread Pupper Oct 11, 2014 @ 1:56pm 
Gentlemen/Ladies, have you tried getting the sandbox gamemode from Github and replacing the old broken gamemode with the newly downloaded one?

https://github.com/garrynewman/garrysmod/tree/master/garrysmod/gamemodes/sandbox/entities/weapons/gmod_tool/stools
SwiftEagle Oct 26, 2014 @ 4:14am 
Non of that works for me.
starzino Aug 7, 2017 @ 6:54am 
Originally posted by Gav_Vs_TheWorld:
I've had this problem all week. I'm running on mac, so I figured the update from monday just caused it. I'll give reinstalling a shot.
did you figure it out ir eally need help and i use mac
starzino Aug 7, 2017 @ 6:54am 
i really*
J'aime les bananes
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Mar 3, 2013 @ 4:10am
Posts: 14