Hexters

Hexters

View Stats:
Hexters > General Discussions > Topic Details
Game broken, no museum in build menu
I know that there's a post for that, but that supposed to be fixed, so i made a new one to be sure you'll read it!
All research completes, no museum in build menu... restarted map 20 times making research and construction in different orders, no way... No museum... Game broken...
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Dragst  [developer] Apr 22 @ 9:29am 
Hey, sorry for your troubles. We've made quite a lot of internal changes ever since this problem, and it appears something has slipped through our fingers.

We'll look into it ASAP and report back.
Last edited by Dragst; Apr 22 @ 9:50am
Dragst  [developer] Apr 22 @ 10:11am 
Just to make sure, we're talking about Caves of CMOS, right?
Joretap0 Apr 23 @ 6:43am 
Yes, it's in Caves of CMOS
Last edited by Joretap0; Apr 23 @ 6:43am
Dragst  [developer] Apr 23 @ 7:43am 
Thanks, we're rolling out a hotfix ASAP for your problem so you can continue playing (and hopefully enjoying) the game!
Joretap0 Apr 23 @ 1:12pm 
Thank you, waiting for patch - before this bug i really enjoy with this game ;)
Dragst  [developer] Apr 23 @ 1:16pm 
Nice to hear that! Unless something weird happens it should roll out tomorrow, I'll let your know immediately when it's out.
Dragst  [developer] Apr 24 @ 6:30pm 
Hey,

The hotfix is rolled out. I'd appreciate if you could report your findings, especially if you still have trouble proceeding.
Joretap0 Apr 24 @ 7:06pm 
Thank you very much, to late for test today, i'll test that tomorrow and tell you the result.
Joretap0 Apr 25 @ 3:19am 
Museum build, thank for the fix :)

Edit :
After that, on the next map, we need to build Mausoleum, but for that, we need garbage collection, but it's not in research tree.

Note that there's no enemy attacking me expect when i get on corruption with squad, so the turret that we need to build are useless, and it's not easy to get first souls(and to understand how), but when i restart the game after menu bug(pause menu stay on screen sometimes), enemies start attacking, so i suppose that it's bugged before.
Last edited by Joretap0; Apr 25 @ 7:45am
Dragst  [developer] Apr 25 @ 8:17am 
Originally posted by Joretap0:
Museum build, thank for the fix :)

Edit :
After that, on the next map, we need to build Mausoleum, but for that, we need garbage collection, but it's not in research tree.

Note that there's no enemy attacking me expect when i get on corruption with squad, so the turret that we need to build are useless, and it's not easy to get first souls(and to understand how), but when i restart the game after menu bug(pause menu stay on screen sometimes), enemies start attacking, so i suppose that it's bugged before.

Ok, sorry for the more trouble and try to hotfix these asap as well. Can you descirbe the pause menu bug a bit more? This is not something we've heard before.
Joretap0 Apr 25 @ 9:01am 
Sometimes after pressing "esc" to get pause menu (i think it's when in stategic view), it's impossible to leave it. "Resume" button or escape key not work, menu stay here, but game is not paused anymore, it's running and we can't do anything... For chance, you can get on save menu, but after saving message "saving game" stay on screen. Restarting game is the only solution. Next time it's occurs i'll take a print screen
Last edited by Joretap0; Apr 25 @ 9:03am
Dragst  [developer] Apr 25 @ 9:10am 
Ok, we'll look into this as well. That sounds weird, but these reports help us to kill these annoying small bugs.
Joretap0 Apr 27 @ 5:04am 
Just got the pause menu bug.
I'll try to remember what i do just before :
- No attacks, so reloaded game(not restarting executable), attack first night
- Switched to steam to write the post about no attack on abode of administrator(with alt-tab)
- Don't sure it's related, but when in steam, switching keyboard language from "US" to "FR-BE" not work, keyboard stay in english(i usually play in english, not losing time to reconfigure keybind).
- returning to game, 3 more nights without attacks.
- Wanna open new logistic road but logistic roads not appears on strategic map(ever have this bug, restart game needed to fix)
- Wanna restart the game, saving, message "saving game" stuck on screen
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2075908612
- pressing escape, menu stuck on screen.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2075908581
Note that game is not paused on screenshots and hud appear with menu
So i suppose it's related to the reload without restart, need more test.
Last edited by Joretap0; Apr 27 @ 5:12am
Dragst  [developer] Apr 27 @ 9:15am 
Ok! This has more details now and let's hope we can replicate this in order to fix it! Thank you.
Dragst  [developer] Apr 27 @ 1:15pm 
Thanks to your detailed report we finally managed to reproduce this problem and should be hotfixed soon along some other small fixes you reported :)
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Per page: 15 30 50

Hexters > General Discussions > Topic Details