Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

View Stats:
Cereal Rapist Dec 26, 2018 @ 6:29am
High ping after Wind Bastion
Its been a few weeks now and my ping is still extremely high. Usually around 100 now its a solid 300 not really dipping below at all. I used to play on EAS too but my auto-detected server switched to weu/neu and alternates between the two.
< >
Showing 1-15 of 16 comments
UbiBaron  [developer] Dec 26, 2018 @ 8:50am 
Have you tried manually changing the Datacenter that is being used? You should be able to set it back to EAS to see if the Ping is better there. Steps to do this can be seen in the FAQ here[support.ubi.com]

- Ubisoft Support
Cereal Rapist Dec 26, 2018 @ 11:06am 
Originally posted by UbiBaron:
Have you tried manually changing the Datacenter that is being used? You should be able to set it back to EAS to see if the Ping is better there. Steps to do this can be seen in the FAQ here[support.ubi.com]

- Ubisoft Support

Yeah I did, sorry thats what I meant. Before Wind Bastion my normal data center was EAS and I had usually around 100 there. After the update came though, my data center went to european servers and my ping to EAS spiked to 300. I've tried manually changing it and it still is locked at around 300.
UbiFroggard  [developer] Dec 26, 2018 @ 1:56pm 
Hey,

If you still experience connectivity issues, please try the troubleshooting here[support.ubi.com], as this might improve your gameplay experience.

- Ubisoft Support
Cereal Rapist Dec 28, 2018 @ 9:06pm 
Originally posted by UbiFroggard:
Hey,

If you still experience connectivity issues, please try the troubleshooting here[support.ubi.com], as this might improve your gameplay experience.

- Ubisoft Support

Thanks for the link but it doesn't seem to be working. I've tried all the steps and regardless my ping is still hovering around 300 to EAS. Maybe reinstalling would be the best option?
UbiGumdrops  [developer] Dec 29, 2018 @ 3:42am 
Hey there! Can you double check that your config file is actually saving with the updated datacenter preference?

- Ubisoft Support
Cereal Rapist Dec 29, 2018 @ 10:36pm 
Originally posted by UbiGumdrops:
Hey there! Can you double check that your config file is actually saving with the updated datacenter preference?

- Ubisoft Support

Checked. Its updating with my settings but still not working. Ill reinstall my game and check back in with you guys. Thanks! Happy New Years :cozyteddymoo:
Could you fix it?
Last edited by Ricky Fort; Jan 6 @ 6:16pm
Ubi-Bandicoot  [developer] Jan 8 @ 2:16am 
Originally posted by Ricky Fort:
Could you fix it?

Are you having issues with this too? Is it the exact same problem?

- Ubisoft Support Team
Originally posted by Ubi-Bandicoot:
Originally posted by Ricky Fort:
Could you fix it?

Are you having issues with this too? Is it the exact same problem?

- Ubisoft Support Team

Yes Im having the same issue but my datacenter is ok (sbr) and I already tried the connectivity issues guide . When I play ranked is very unfair my ping is over 150 and before Wind Bastion it was under 50 . (sorry if I had any writing error, english is not my first language).
Originally posted by Ricky Fort:
Originally posted by Ubi-Bandicoot:

Are you having issues with this too? Is it the exact same problem?

- Ubisoft Support Team

Yes Im having the same issue but my datacenter is ok (sbr) and I already tried the connectivity issues guide . When I play ranked is very unfair my ping is over 150 and before Wind Bastion it was under 50 . (sorry if I had any writing error, english is not my first language).

im having the same problem too, my datacenter is SBR, and im getting 150-200ms, i tried vpn and even check the game files, but nothing worked
Ubi-Bandicoot  [developer] Jan 10 @ 12:37am 
Originally posted by Ricky Fort:
Originally posted by Ubi-Bandicoot:

Are you having issues with this too? Is it the exact same problem?

- Ubisoft Support Team

Yes Im having the same issue but my datacenter is ok (sbr) and I already tried the connectivity issues guide . When I play ranked is very unfair my ping is over 150 and before Wind Bastion it was under 50 . (sorry if I had any writing error, english is not my first language).

Originally posted by jaaapwGOD:
Originally posted by Ricky Fort:

Yes Im having the same issue but my datacenter is ok (sbr) and I already tried the connectivity issues guide . When I play ranked is very unfair my ping is over 150 and before Wind Bastion it was under 50 . (sorry if I had any writing error, english is not my first language).

im having the same problem too, my datacenter is SBR, and im getting 150-200ms, i tried vpn and even check the game files, but nothing worked

Thanks for the info guys, can you both let me know who your ISP is?

- Ubisoft Support Team
Originally posted by Ubi-Bandicoot:
Originally posted by Ricky Fort:

Yes Im having the same issue but my datacenter is ok (sbr) and I already tried the connectivity issues guide . When I play ranked is very unfair my ping is over 150 and before Wind Bastion it was under 50 . (sorry if I had any writing error, english is not my first language).

Originally posted by jaaapwGOD:

im having the same problem too, my datacenter is SBR, and im getting 150-200ms, i tried vpn and even check the game files, but nothing worked

Thanks for the info guys, can you both let me know who your ISP is?

- Ubisoft Support Team

My ISP is Gigared and its from Argentina.
Ubi-Bandicoot  [developer] Jan 11 @ 12:33am 
Originally posted by Ricky Fort:
Originally posted by Ubi-Bandicoot:



Thanks for the info guys, can you both let me know who your ISP is?

- Ubisoft Support Team

My ISP is Gigared and its from Argentina.

Thanks for that, it could just be degradation but i'll pass it along to be looked into further

- Ubisoft Support Team
Originally posted by Ubi-Bandicoot:
Originally posted by Ricky Fort:

My ISP is Gigared and its from Argentina.

Thanks for that, it could just be degradation but i'll pass it along to be looked into further

- Ubisoft Support Team

Thanks! Also , I have friends that have the same problem .
Ubi-Bandicoot  [developer] Jan 11 @ 7:01am 
Originally posted by Ricky Fort:
Originally posted by Ubi-Bandicoot:

Thanks for that, it could just be degradation but i'll pass it along to be looked into further

- Ubisoft Support Team

Thanks! Also , I have friends that have the same problem .

Do you know if they use the same ISP as you? Do you know theirs too?

- Ubisoft Support Team
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Per page: 15 30 50