Arizona Sunshine

Arizona Sunshine

View Stats:
Axion Dec 6, 2016 @ 2:52pm
Problem starting horde mode
I invited my friend to play horde mode, and I could shoot the screen to start, but he couldn't. He could shoot around the screen, but not on the screen. Very odd. Any ideas?
Last edited by Axion; Dec 6, 2016 @ 2:53pm
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Phena  [developer] Dec 6, 2016 @ 2:53pm 
Does your friend have other controllers plugged in his pc such as a steering wheel? This could interfere with being able to shoot at UI
Axion Dec 6, 2016 @ 2:55pm 
Originally posted by Phena:
Does your friend have other controllers plugged in his pc such as a steering wheel? This could interfere with being able to shoot at UI
Not sure. WIll ask him when he is online next but thanks for quick reply.
Axion Dec 6, 2016 @ 3:29pm 
Okay unplugging things doesn't make any difference. He still has the same problem. Any ideas? Only seems to be a problem starting horde mode. Campaign is fine
Last edited by Axion; Dec 6, 2016 @ 3:39pm
Phena  [developer] Dec 7, 2016 @ 2:10am 
Hmm, so far this has always been the issue when UI is not shootable. We are working on a fix for this. Could you ask your friend to send his log to support@vertigo-games.com when it happens again and make sure there are no other usb devices plugged in?
FinBarLay Dec 7, 2016 @ 2:56am 
I had this issue during the closed beta and it was never resolved. This is the reason why I'm not purchasing the game yet, so if there is a fix, I would be interested in knowing what it is ?...thanks
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Dec 6, 2016 @ 2:52pm
Posts: 5