Stellaris

Stellaris

View Stats:
Stellaris > General Discussions > Topic Details
Launcher Infinite loading
I know that the latest version has problems with mods and getting stuck at 30% when loading in game. But i can't even get the launcher to start. It just loads without anything happening.
< >
Showing 1-13 of 13 comments
Abisha Nov 2, 2020 @ 3:13am 
my Stellaris refuse to launch even without mods and clean install
something is really wrong here.
Hyperia Nov 2, 2020 @ 3:32am 
Guys, please read my very last post in the thread "Stuck at 30%" this may help some of you.
lolic_lol Nov 2, 2020 @ 4:11am 
Originally posted by Hyperia:
Guys, please read my very last post in the thread "Stuck at 30%" this may help some of you.
Read posts carefully, please. "refuse to launch even without mods"
You theory about "pseudo-updated" mods doesn't work, sorry.
Spirit Nov 2, 2020 @ 4:24am 
Originally posted by Abisha:
my Stellaris refuse to launch even without mods and clean install
something is really wrong here.
surprised ? its paradox we are talking about
Abisha Nov 2, 2020 @ 4:44am 
Originally posted by Spirit:
Originally posted by Abisha:
my Stellaris refuse to launch even without mods and clean install
something is really wrong here.
surprised ? its paradox we are talking about

ah yea i am, consider the Stellaris was working perfect fine before this patch
so it's kind of odd that it no longer works.
♍VoidTraveler Nov 2, 2020 @ 4:49am 
Have you tried to launch it directly?
Go library> right click the game> properties> local files> browse local files and then just double click on stellaris.exe

It should bypass launcher entirely this way.
Last edited by ♍VoidTraveler; Nov 2, 2020 @ 4:51am
Abisha Nov 2, 2020 @ 4:50am 
Originally posted by Urthemiel:
Have you tried to launch it directly?
Go library, right click the game, properties>local files >browse local files and then just double click on stellaris.exe
thats no longer possable i think the launcher will launch then.
Cass Nov 2, 2020 @ 8:53pm 
Same here, no mods, cant pass the launcher
Leth Nov 2, 2020 @ 9:21pm 
Returning player here reinstalling on a new PC,, was experiencing the same 'black screen' and failure to launch... turns out my launcher 'mods' tab was not syncing correctly with steam workshop.

Corrected mine by unsubscribing from all mods in workshop and verifying my game files. Works perfect now (currently running vanilla w/ all DLC)
CommunismKek Nov 4, 2020 @ 7:53am 
Yeah, the latest hoi4 patch broke the launcher over there as well, so its just a wider launcher problem.
Spirit Nov 4, 2020 @ 8:13am 
Originally posted by CommunismKek:
Yeah, the latest hoi4 patch broke the launcher over there as well, so its just a wider launcher problem.
yieks , so ALL paradox games have issues now
CommunismKek Nov 4, 2020 @ 3:33pm 
Originally posted by Spirit:
Originally posted by CommunismKek:
Yeah, the latest hoi4 patch broke the launcher over there as well, so its just a wider launcher problem.
yieks , so ALL paradox games have issues now
yeah and paradox seemingly refuses to admit that the launcher has problems.
< >
Showing 1-13 of 13 comments
Per page: 15 30 50

Stellaris > General Discussions > Topic Details
Date Posted: Nov 2, 2020 @ 2:56am
Posts: 13