Stock Car Extreme

Stock Car Extreme

 This topic has been pinned, so it's probably important
Faldrath Oct 31, 2015 @ 8:29am
V1.50 Troubleshooting guide - please read if you're having issues starting the game
With every new release there is bound to be some rough edges to polish, specially one as in-depth as v1.50. Be assured that we´ll be pushing hard to polish these edges in the coming days, so bear with us :) Please use the following thread for information:

http://www.racedepartment.com/threads/v1-50-ctds-crashdumps-and-general-game-start-up-troubleshooting.112901/
< >
Showing 1-9 of 9 comments
kbrya111 Oct 31, 2015 @ 11:02pm 
Hi,can you be a bit more specific about where to find the player profile to be deleted from "userdata"
Thanks
Last edited by kbrya111; Oct 31, 2015 @ 11:05pm
firebolt Nov 1, 2015 @ 4:15am 
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Stock Car Extreme\UserData\YourName
Then just delete your Name...hope that helps ;)
kbrya111 Nov 2, 2015 @ 2:23am 
OK, thanks for your help:)
Greedy Raider Nov 2, 2015 @ 7:23am 
Ola, eu atualizei para a versao 1.5 e aproveitei para limpar o meu jogo de qualquer modificação feita por mim. ou seja deletei o jogo da steam e o meu user data.

Instalei novamente e fiz todos os passos para problemas referentes ao jogo ( o meu estava com problemas de tela preta, entao alem de instalar o dx9c eu tambem deletei o 3d9d.dll).

Porem meu jogo da crash de maneira randomica durante a partida, as vezes alguns segundos depois de iniciar, as vezes 1 hora depois, basicamente ele pode crashar em qualquer lugar ( porem nao o vi crashar DENTRO de alguma corrida, POREM eu tambem tive um BUG relacionado ao meu volante (DFGT) em que durante a corrida eu PERDI meus pedais de aceleração e freio, logo apos isso o jogo crashou em questao de segundos.

alguma sugestão extra para resolver meu problema?
Greedy Raider Nov 2, 2015 @ 7:57am 
Eu consertei deltetando todo o conteudo da pasta userconfig, porem agora nao tenho o MAPA onboard kkkk
pdkoren Nov 7, 2015 @ 1:35pm 
I am on an Alienwar Area 51 I7 with a GeForce GTX 980 Titanium graphics card. All my games run great, EXCEPT GSCE. It starts, lets me set up a profile, set the controls, enter a race, but as soon as it puts me on track, in the blink of an eye it causes my whole system to REBOOT! I get the black screen telling me "windows did not shut down normally"... I select "start normally" and everything starts right up. What's going on? I don't even know where to look. Like I said, NONE of my other games causes this behavior, ONLY GSCE. I have followed all the version 1.5 instructions, even went as far as to delete everything and have steam reinstall the game. Still, same results... system reboot. Very strange. Thanks in advance for all your help...
Maverick Nov 8, 2015 @ 6:46pm 
I have completly removed the game from my system and all left over folders and registry entries and reinstalled it and it stiil crashes and will not load. this started after the last patch/update.
Thanks for ♥♥♥♥ing up my game and taking my money.
pennarguy Nov 9, 2015 @ 2:02am 
Hi, I use 3D3Gear to make my video recordings in the game/s.
With GSCE (Reiza Copy) all is ok and with GSC Beta everthing is also fine.
When I try to use 3D3Gear in SCE (Steam Copy) it freezes the PC and I have to alt/tab to get out...any advice please.
RGS Racing Nov 9, 2015 @ 8:15am 
Quanto executa o GSC com resolucao para 3 monitores, ocorre o problema no video. Para um monitor so isto nao acontece.

The GSC performs with resolution for 3 monitors, the problem occurs in the video. For a monitor so this does not happen.

https://youtu.be/B2zsF5wtyn8
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 15 30 50