SteamVR

SteamVR

SteamVR > General Discussions > Topic Details
Vive Pro Wireless Error 301
Hi there, ever since the latest SteamVR update, my Vive Pro + Wireless dongle has *refused* to start. I start SteamVR, can get about 10 seconds, an error comes up that says "check bluetooth settings" and then steam encounters a fatal error and closes. If I try to start SteamVR again, I get a 301 error and can't close SteamVR (gotta go through task manager)

Has ANYONE else had this happen? It is VERY recent and absolutely breaks my heart.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Nikatine Oct 7 @ 11:44pm 
I have uninstalled and reinstalled SteamVR, I've tried the latest beta version, NOTHING works. What could cause something like this?
Libre Oct 8 @ 1:25am 
I know it is a basic think, but is the HUB on and connected right?
Nikatine Oct 8 @ 11:57pm 
no hub for vive wireless. I actually discovered a FIX for this! appdata/local/ and deleting the openvr folder fixed this issue for me <3
Libre Oct 9 @ 12:16pm 
Originally posted by Nikatine:
no hub for vive wireless. I actually discovered a FIX for this! appdata/local/ and deleting the openvr folder fixed this issue for me <3
You are right, nice to know you fixed it!
Vurlix Oct 18 @ 11:34am 
I'm having the same issues with a WMR Lenovo Explorer, and I see in other discussions it's with the Quest 2 as well, so my guess if different devices are experiencing it, that it's an issue with the update; alas I can't find a fix for it to save my life
Originally posted by Каркуша:
hfhfh
If you trying to get the badge search the forums don't post in them
Originally posted by Nikatine:
no hub for vive wireless. I actually discovered a FIX for this! appdata/local/ and deleting the openvr folder fixed this issue for me <3
Steamvr wouldn't open at all, even after reinstalling everything, but "appdata/local/ and deleting the openvr folder" Fixed it for me! Thank you so much!
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 15 30 50

SteamVR > General Discussions > Topic Details
Date Posted: Oct 7 @ 11:24pm
Posts: 8