Risen 3 - Titan Lords

Risen 3 - Titan Lords

View Stats:
geralds387 Aug 12, 2014 @ 9:31am
Game won't start
I get to the screen with the auto save info.2 icons that turn in a circle.Game doesn't advance past this screen.Any sugesstion? .I have my virus protection disabeled and all drivers updated. I also shut down steam and restarted it,Still won't start
< >
Showing 1-15 of 448 comments
Aetrion Aug 12, 2014 @ 9:32am 
I have the same problem, can't find an easy solution either though.
Uschkar inte .. Aug 12, 2014 @ 9:33am 
I'd try tabbing out to see if there are any pop-ups that need clicking in the background.
Usually why programs doesn't start, heh.
Aetrion Aug 12, 2014 @ 9:40am 
That doesn't seem to be the case.

Another weird thing is that if I shut the game down through the task manager it doesn't actually shut down the games process, it keeps running, blaring pirate music at me until I kill the process too.
geralds387 Aug 12, 2014 @ 9:43am 
Originally posted by Aetrion:
That doesn't seem to be the case.

Another weird thing is that if I shut the game down through the task manager it doesn't actually shut down the games process, it keeps running, blaring pirate music at me until I kill the process too.

Same here
Aetrion Aug 12, 2014 @ 9:52am 
So, I'm running Windows 7, a GeForce GTX670, resolution of 1920x1200... Maybe we can nail down the commonality between our systems to pinpoint a plausible cause for the issue.
SpyNavy Aug 12, 2014 @ 10:13am 
Windows 8.1, 2xGeForce 680's. Same problem.
xabie Aug 12, 2014 @ 10:14am 
Windows 7, GeForce GTX 780, running 1920x1080, same problem
Kenuty Aug 12, 2014 @ 10:14am 
This♥♥♥♥♥♥is happening to me too
Aetrion Aug 12, 2014 @ 10:16am 
Ok, so we have GeForce in all cases, but we're not the only 3 people with a GeForce card, so there has to be more to it.
Kenuty Aug 12, 2014 @ 10:17am 
I am also a geforce 680. Wtf is going on
xabie Aug 12, 2014 @ 10:17am 
I'm going to play around with the various graphical settings and such, I'll let ya know if something works
Xeno Aug 12, 2014 @ 10:19am 
I'm having the same freeze on 2 machines, win8 gtx680, and win8.1 780ti ...thx for a $50 "load screen simulator".
Aetrion Aug 12, 2014 @ 10:21am 
I've already sent out messages to all their official CS sources, but they haven't gotten back to me yet.

So two more machines running GeForce where the game doesn't work.

Do you guys use GeForce Experience?
Last edited by Aetrion; Aug 12, 2014 @ 10:22am
Bumpy McSquigums Aug 12, 2014 @ 10:21am 
GTX 770 and same issue, this is killing me, looks like I've probably already missed my window. :(
Kenuty Aug 12, 2014 @ 10:24am 
Turned off anti and now the game won't even turn on
< >
Showing 1-15 of 448 comments
Per page: 15 30 50