Gone Home

Gone Home

View Stats:
Gone Home Hungarian translation (Gone Home magyar fordítás)
Nos, ennyi tesztelés és huzavona után bejelenthetem, hogy elkészült a Gone Home magyarítása.

Köszönöm a hatalmas segítséget Zozokának és Lunky-nak :)

A magyarításhoz feltétlenül szükséges az 1.01-es patch megléte, akár eredeti, akár tört verzióról beszélünk. A patcheletlen verzió esetében nem garantálom a hibamentes működést.

Miután kicsomagoltad a gonehome_hun.7z archívumot, a Journals és a Subtitles mappát, valamint a Magyar.txt fájlt a következő helyre kell bemásolnod (attól függően, hogy milyen operációs rendszert használsz):

Windows Vista/7/8/8.1: C:/Felhasználók/<felhasználóneved>/AppData/LocalLow/The Fullbright Company/Gone Home/Text/Localized/
Windows XP: C:/Documents and Settings/<felhasználóneved>/Local Settings/Application Data/The Fullbright Company/Gone Home/Text/Localized/
Mac OSX: ~/Library/Caches/The Fullbright Company/Gone Home/Text/Localized/
Linux: ~/.config/unity3d/The Fullbright Company/Gone Home/Text/Localized/

1. Lesz több olyan alkalom, amikor egyes szövegek tele vannak helyesírási hibával. Ez arra vezethető vissza, hogy vagy az apuka írta részeg állapotban vagy egy kissrác írta :) Tehát direkt van így.
2. Bizonyos részek a játékban nem fordíthatók le (sajnos). Ebbe beletartoznak a billentyűgombok nevei is.

Ha bármi hibával találkoznátok (itt főleg a lemaradó szövegekre gondolok, mivel három különböző verzióval lett tesztelve, amelyek 3 különböző betűtípust használnak), kérlek írjatok a “brekiking18(kukacka)gmail.com” címre.

Letölthető az oldalamról: Gone Home magyarítás[lostprophet.ekapocs.com]
< >
Showing 1-2 of 2 comments
@tila Feb 3, 2014 @ 11:37am 
Ha egyszer odajutok kiértékelem és véleményezem. Ha egyszer olyan játékot fordítasz ami nekem is megvan, és a munkám mellett időm is van, szívesen segítek :)
SHODAN Jul 30, 2016 @ 9:37am 
Originally posted by SHODAN:
Honnan lehet beszerezni (tiszta forrásból, tehát nem egy orosz nyelvű vírusos oldalról) a játékhoz készült 1.01-es patch frissítést?
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50