The Ultimate DOOM

The Ultimate DOOM

The Ultimate DOOM > 一般討論 > 主題細節
tomhollandfan2008 2013 年 10 月 28 日 上午 6:22
Visual glitch?
When i try and play this game, it launches everything fine except the screen is all full of colours and i cant go throught the menu because of it.
< >
目前顯示第 1-10 則留言,共 10
Scott (Australia, USA) 2013 年 10 月 28 日 上午 6:37 
What video card do you have?
tomhollandfan2008 2013 年 10 月 28 日 上午 6:44 
Amd Radeon 7700
Scott (Australia, USA) 2013 年 10 月 28 日 上午 7:25 
Are you running the AMD/ATI Catalyst Drivers v13.11 Beta?
URL: http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool
tomhollandfan2008 2013 年 10 月 28 日 上午 7:34 
yes
Scott (Australia, USA) 2013 年 10 月 28 日 上午 7:43 
Can you post a screenshot, and ellaborate some more?
tomhollandfan2008 2013 年 10 月 28 日 上午 7:58 
This is from the menu http://imgur.com/dcZcCny
Arcade Goon 2013 年 10 月 28 日 下午 2:06 
Its caused by the setting "output=XXX" in the dosbox .config file.

Here is a guide for fixing the issues with Dosbox. The bit at the top will fix the colour issue.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=170599499
tomhollandfan2008 2013 年 10 月 28 日 下午 9:54 
Thank you!
Storm Johnson -Fn6- 2013 年 10 月 29 日 下午 6:12 
Have you tried downloading more RAM?
Scott (Australia, USA) 2013 年 10 月 31 日 上午 4:21 
Why run it via DOSBox when you can run it via the DoomsDay Engine?
http://dengine.net/windows
< >
目前顯示第 1-10 則留言,共 10
每頁: 15 30 50

The Ultimate DOOM > 一般討論 > 主題細節
張貼日期: 2013 年 10 月 28 日 上午 6:22
回覆: 10