Chivalry: Medieval Warfare

Chivalry: Medieval Warfare

View Stats:
Jonny Nov 8, 2012 @ 5:22pm
Disconnecting few seconds right after I join server
9/10 times, whenever I connect to a server, even with low ping, I disconnect soon after the character choice screen. I choose a character, then I have a free camera thing but the other players just run in place, and I disconnect back to the main menu without any message.

:C any help?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Avallac Nov 8, 2012 @ 5:45pm 
Happens to me in TDM servers. Everything else works fine.
I have the exact same problem, anyone got any ideas on how to fix it?
Jamaluk Nov 19, 2012 @ 8:38pm 
same problem here, been doing it for 2 days now
Morello Nov 20, 2012 @ 6:33am 
Either wait more than 1 minute after refreshing the server list before joining a server, or when you notice players walking into walls open the console with ' or ` and type reconnect and press enter. It's an issue with Thomson-manufactured routers.
Jamaluk Nov 20, 2012 @ 6:39am 
Thankyou Morello, I recieived a new Thompson router the day this begun. I was certain it was not on steam or torn banners end. Now i must abuse my ISP and make them send me ANOTHER router
The King Nuro Nov 20, 2012 @ 8:47am 
ohhhh reconnect ty morello :)
Morello Nov 20, 2012 @ 1:21pm 
You're welcome. If you are able to telnet into the router then it's possible that you can remove the offending rule - see my post years ago here: http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=516832&postcount=4 - but obviously this can be a risky thing to do, and most ISPs lock telnet access out.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Nov 8, 2012 @ 5:22pm
Posts: 7