Source Filmmaker

Source Filmmaker

doctorsickboy 10. feb., 2014 @ 18:19
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
< >
Viser 1-5 av 5 kommentarer
Fire 10. feb., 2014 @ 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
doctorsickboy 10. feb., 2014 @ 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Opprinnelig skrevet av ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10. feb., 2014 @ 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
doctorsickboy 11. feb., 2014 @ 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Opprinnelig skrevet av Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
doctorsickboy 11. feb., 2014 @ 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Opprinnelig skrevet av Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
< >
Viser 1-5 av 5 kommentarer
Per side: 15 30 50

Dato lagt ut: 10. feb., 2014 @ 18:19
Innlegg: 5