This game has been Greenlit by the Community!

The community has shown their interest in this game. Valve has reached out to this developer to start moving things toward release on Steam.

Greenlight is being retired. For more information on how to submit games to steam, refer to this blog post.
Demon Core
aekson Jan 9, 2014 @ 8:28am
Feedback and suggestions
If you have feedback to the dev team, suggestions and/or ideas regarding Demon Core, post 'em here! The dev team is sure to take a look at everything and will appreciate every bit of feedback you have to offer!
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Shadowmaker Jan 24, 2014 @ 1:13am 
Peli vaikuttaa ehdottomasti mielenkiintoiselta. Suoraviivaisia "räiskintäpelejä" on jo pilvin pimein, Demon Core on tuomassa ilmiselvästi tuolle rintamalle jotain uutta laittamalla pelaajan ajattelemaan uusia keinoja vihollisten niittämiseksi. Musiikki kuulosti hyvältä ja ympäristö miellytti silmää. Oikeastaan ainoa joka haittasi räiskintäpelejä ennenkin pelannutta, olivat aseiden äänet. Olen havainnut jopa airsoft-aseissa kovemman räiskeen kun Demon Coren toisessa demojulkaisussa olleissa aseissa. Nauhuri mukaan ja paikalliselle ampumaradalle hakemaan tuntumaa oikeiden aseiden paukkeesta. Tietty se on hankalaa kun Suomessa ei nuilla sarjatuliaseilla saa ampua radalla mutta jospa vaikka työporukalla itärajan taa "työmatkalle", varmasti vähän syrjemmällä on joka torpassa AK seinällä jota voi lainata. Voipihan tuo olla että aseiden ääniä vasta hiotaan uomiinsa ja tulevat olemaan realistiset, pahoittelut jos "haukun" keskeneräistä työtä. Innolla odotan pelin julkaisua.
aekson Jan 27, 2014 @ 9:32am 
Kiitos kommenteista! Peli on tosiaan vielä vähän vaiheessa, joten jonkinasteista viilausta on vähintään tiedossa! :)
Funky Buddha Jun 7, 2014 @ 9:08pm 
reminds me of an old school james bond game for some reason
inlovewithmygod Jun 22, 2014 @ 9:18am 
Definitely! :) Looks great!
Dr. Emmett Brown Jul 8, 2014 @ 10:25am 
w
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 15 30 50