ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved

APS: ARK Postal Service
jslay  [developer] Jun 25, 2016 @ 1:19pm
Bug Reports
Post Bug Reports here. Anywhere else and they are likely to get deleted!

Currently no known bugs
Last edited by jslay; Jul 28, 2016 @ 5:34pm
< >
Showing 1-15 of 26 comments
SafeString Sep 2, 2016 @ 9:37am 
Originally posted by Little Squirrel:
Figured i'd point this out but the mailboxes are crashing servers when you try and place them on a raft for some reason. This was tested multiple times. No special raft mods, just the regular vanilla raft.


yeah we are finding this two
jslay  [developer] Sep 6, 2016 @ 5:52am 
v246.0 broke tracing on mods, not just APS.

v246.41 has fixed this.
[EDIT] - Not a bug.
Copying the mod files from my local windows server was not working, but for some reason copying the mod files from my game client folder after running a local server through the client works. Go figure ;)
[/edit]

I got this working on my local windows server for testing purposes and then uploaded everything to my live server (which is LINUX) with the same settings.

Mod seems to load and comes up in the engrams list. However, users can't seem to learn the engram, and I cannot spawn the letter box in our linux server.

I tried deleting the mod folder and .mod file from our linux server and reuploading, no luck.

Anything else it could be?
Last edited by Temujin Calidius; Mar 15 @ 3:26am
jslay  [developer] Mar 17 @ 10:30am 
Sounds like a corrupted mod download from Steam. This is a known issue with Steam's CDN.

Unsub, delete mod files, resub, and try again.

LupaWolf May 1 @ 11:22am 
Currently, the new mailboxes do not see the ones made before V2, you're also not able to change the address on new boxes.
M-Wrex May 1 @ 3:08pm 
Getting a mod mismatch from this mod since the v2 update: 1 May @ 9:44pm. Mod is up-to-date on local host. Removing mod from modlist allows server access.
jslay  [developer] May 1 @ 3:58pm 
Make sure you are updating the .mod file.

Issue is on your end.
M-Wrex May 2 @ 1:13am 
Originally posted by jslay:
Make sure you are updating the .mod file.

Issue is on your end.
Thanks for this. I uninstalled the mod and reinstalled and fixed the problem.
I use ark-server-tools[github.com] on a linux host and all updates to the mod are usually handled by the update command acting on an instance. This mod update oddly also required me do the reinstall even after a succesful update; haven't seen this before in over a year of operation running 25+ other mods. I might mention to the ark-server-tools dev of this experience. Thanks again.
jslay  [developer] May 2 @ 5:44am 
I've seen several times over the almost 2 years I've been making mods for ARK, many tools that 'update server and mod', and the only method that works 100% of the time, is copying files manually from client to server.

Seen this a lot over the 2 years. I'm also willing to bet your ark server tools doesn't put the ID.mod file in the mods dir, but inside the mod folder itself, and is named .mod instead of ######.mod

If so, that's wrong.
schpook May 4 @ 10:02am 
Unable to change mailbox name
jslay  [developer] May 4 @ 10:52am 
Click address on 'registered address', type new address, hit enter.
Hello, i have a problem with the mod, when i use "send mail" i chose the sender and when i start to write my game shutdown, with no error message.

I am the only one with these bug on my server, i try to uninstal the mod and re-instal, but nothing all time my game shutdown when i start to write.

When i shutdown, i freeze 10 second and the game stop without any error...

Ruben May 15 @ 10:14am 
Hello everyone,

I'm having the same issue as written above but i do have a crash log! after the crash i can't open the mail or write a new letter.

here is the log:
Fatal error! VERSION: 257.499 ShooterGame.exe!FTextBlockStyle::FTextBlockStyle() (0x00007ff648092467) + 0 bytes [UnknownFile:0] ShooterGame.exe!STextBlock::GetComputedTextStyle() (0x00007ff648ca1829) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slate\private\widgets\text\stextblock.cpp:288] ShooterGame.exe!STextBlock::ComputeDesiredSize() (0x00007ff648ca1756) + 164 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slate\private\widgets\text\stextblock.cpp:196] ShooterGame.exe!SWidget::CacheDesiredSize() (0x00007ff648b4ac67) + 17 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:329] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!SWidget::SlatePrepass() (0x00007ff648b4abe2) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slatecore\private\widgets\swidget.cpp:319] ShooterGame.exe!FSlateApplication::TickWindowAndChildren() (0x00007ff648b8fbc7) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slate\private\framework\application\slateapplication.cpp:614] ShooterGame.exe!FSlateApplication::Tick() (0x00007ff648b91649) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\slate\private\framework\application\slateapplication.cpp:986] ShooterGame.exe!FEngineLoop::Tick() (0x00007ff647e612da) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\launchengineloop.cpp:2473] ShooterGame.exe!GuardedMain() (0x00007ff647e5b51c) + 0 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\launch.cpp:140] ShooterGame.exe!GuardedMainWrapper() (0x00007ff647e6275a) + 5 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:125] ShooterGame.exe!WinMain() (0x00007ff647e62888) + 8 bytes [h:\svn_ark\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:209] ShooterGame.exe!__tmainCRTStartup() (0x00007ff64a41f8ad) + 21 bytes [f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c:618] KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ffe814d2774) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffe82270d61) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffe82270d61) + 0 bytes [UnknownFile:0]


I'm now trying to repair my game. I will try to recreate this bug and hope it was just a one time thing.
Mod keeps crashing my client every time I try to use it. I choose the address, starts to type whatever and then Ark just crashes and disappears without even a crash report. It happens to all the players on my hosted server, and it's all up to date.
Question: How can i send to all mailboxes? i cant find andymore of the option? anywhere can help me pls?
< >
Showing 1-15 of 26 comments
Per page: 15 30 50