ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved

Advanced Architecture Mod
Mod preventing client connections?
Hi everyone - I know the dev is on hiatus at the moment, but this mod now seems to be incompatible with the last couple of builds. I'm getting "Failed to Install mod map," and, tragically, the logs show it's this mod causing the issue. Is it just my server, or is this impacting everyone?

Also, does anyone know whether structures will be preserved if I remove the mod for awhile and then add it back later?

Thanks!
< >
Showing 1-4 of 4 comments
JDaremo Fireheart Oct 13, 2016 @ 10:14am 
I have this one and 18 others on my server and it didn't cause any problems for me
Ok, thanks very much - I'll just do a fresh install of all the mods again and see if I can sort things out. I appreciate you taking the time to answer!
hogscraper  [developer] Oct 13, 2016 @ 2:03pm 
I wanted to add that removing the mod generally removes everything from that mod from your database, permanently. Unless someone can say about more recent patches, the last time I tried to load everything but AAM it deleted everything and I had to roll back to the old database.
Originally posted by hogscraper:
I wanted to add that removing the mod generally removes everything from that mod from your database, permanently. Unless someone can say about more recent patches, the last time I tried to load everything but AAM it deleted everything and I had to roll back to the old database.

Howdy hogscraper - thanks for coming out of your break to answer. :) I was afraid this miiiiight be the case, so I hadn't done that just yet. I hope updating all the thing one more time will get stoof back in line. This is one of my favorite mods, so I'm loathe to remove it. Thanks for all the hard work!
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 15 30 50