Pope's Robes
Gabrielwoj May 21 @ 7:54pm
The black string problem is due an error with the LOD Models
While taunting with the Angel of Death (or looking it far), a black string may appear on the medic's model ( http://i.imgur.com/m0UAJ02.jpg ).

This is a problem with the LOD's. For some reason, the LOD 2 and 3 has a strange black thing on the model attached. When the medic moves, a black string can be seen floating, along a strange "arrow" attached to his model.

This black string can be seen while taunting, while seeing the medic far away or not really far away (this are the LOD's, they will reduce the polygons when too far to not consume much memory to the PC).

Here is a comparison on the HLMV:

LOD 1: http://i.imgur.com/32oMQXd.png
LOD 2: http://i.imgur.com/G1W34PR.png
LOD 3: http://i.imgur.com/Tct9yUv.png

I don't know if it's possible to fix this. I don't know anything about modeling, but I think just opening the lod 2 and 3 model and remove that weird object is going to fix it.

Thanks, I would like to share this because some people doesn't really know it's a problem with the LOD's and also alerting the item creators about the problem.
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Bapaul  [developer] May 22 @ 10:58am 
Oops, forgot to edit the LODs after removing the crotch part because of rigging issues. Will email a fix to valve. Thought it was caused my something else, but I can fix this myself

Thanks for the pics
Gabrielwoj May 22 @ 11:13am 
Originally posted by Bapaul:
Oops, forgot to edit the LODs after removing the crotch part because of rigging issues. Will email a fix to valve. Thought it was caused my something else, but I can fix this myself

Thanks for the pics

No problem. Looking forward to it!
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Per page: 15 30 50